Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top sfaturi despre intretinerea unui fier de calcat

Daca vreti sa reduci costurile sau nu aveti timp sa duceti rufele la o curatatorie specializata, atunci cu siguranta veti…

By Tony , in Sfaturi , at September 24, 2017

Daca vreti sa reduci costurile sau nu aveti timp sa duceti rufele la o curatatorie specializata, atunci cu siguranta veti folosi un fier de calcat. Acesta trebuie sa fie realizat din materiale de calitate, pentru a nu strica materialul hainelor calcate.

Inainte de a incepe sa calcati, trebuie sa curatati acumularea de calcar din interiorul fierului, dupa cum spun si cei de la Topproduse. Procesul va propulsa depuneri de culori albe din gaurile mici si, de asemenea, va face ca partea inferioara sa fie mai murdara, deci ar trebui sa stergeti ultima parte inferioara.

Daca nu aveti un fier cu auto-curatare, veti avea nevoie de o otet,de un prosop vechi, de o periuta de dinti veche, o sare, un ziar vechi si o hartie deintretinere fier de calcat ceara. Trebuie sa curatati toate depozitele de minerale care se acumuleaza in fier, intrucat acestea se vor depune pe tesatura si vor micsora durata de viata a fierului de calcat.

Hartia de ceara se poate folosi optional pentru a oferi o finisare fina care va va permite talpii fierului sa alunece cu usurinta peste haine cand calcati. Atunci cand fierul este incalzit, acesta are cateva curse lungi peste hartia de ceara, ceea ce va conferi placii metalice o suprafata neteda.

Comments

comments