Top insule private de inchiriat pentru urmatoarea vacanta

Photo of author

By AncaP

Daca vrei sa ai cea mai linistita si cea mai fericita vacanta, insulele private departe de toti si de toate, sunt cu siguranta cea mai buna alegere. Fie ca iti doresti un lac de munte, o apa in nuante de turcoaz sau cladiri de lux, insulele private sunt cele care iti stau la dispozitie.

jicaroConstruit in anul 1871, farul Korkyra este o constructie unica de pe Vela Sestrica, o mica insula din largul Zadarului, in Croatia. Renovat in anul 2014, acest far ofera cazare cu piscina si jacuzzi si ofera acces la intreaga insula in ansamblul ei.

Insula Fandjove, Tanzania. O insula inconjurata de ape cristaline care iti propune sa te cazezi in cele mai delicioase si mai autentice casute din lemn. Sunt casute ecologice, alimentate de energia solara.

Silver Island. Daca iti doresti sa fugi departe de toti si de toate, Silver Island, din largul coastelor grecesti te asteapta aici ca sa practici yoga. Doua casute in alb si albastru, autentice si traditionale, o casuta si un far sunt singurele constructii ale acestei oaze minunate cu golfuri secrete, cu chiparosi, coline si flori salbatice.

Brother Island. In largul Filipinelor, te vei putea juca de-a Robinson Crusoe alaturi de prietenii tai. Poti inchiria in acest sens, Brother Island, una din insulele care apartine arhipelagului El Nido, aflat in partea de nord a insulei Palawan.

Jicaro Island. La cinci minute de mers cu vaporul de la orasul colonial Granada, pe lacul Nicaragua se intinde un arhipelag cu peste 360 de insulite, printre care se afla si Jicaro Island. Este o insula privata care adaposteste un eco-lodge de lux. O experienta magica de incercat neaparat.

Bird Island. Este un paradis plin de verdeata cu plaje de vis. Aceasta insula privata poate primi doar patru turisti. O adevarata aventura unde te vei simt mai ceva ca Robinson Crusoe.

Ilha Grande. Daca paradisul ar trebui sa poarte un nume, acesta ar trebui sa fie Ilha Grande. Cu picioarele in apa, inconjurat de nisip si o vegetatie luxurianta, cu o caipirinha in mana, nimeni nu va veni aici sa te deranjeze.

Isla Macias. Aici te vei simti ca in capatul lumii, deoarece esti pe coasta chiliana, in Patagonia. Te vei putea bucura in mod exclusiv de o insula privata, cu apa in nuante de turcoaz, o cabana din lemn, coline verzi si munti inzapeziti.