Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 7 tari unde te poti descurca cu doar 25 euro pe zi

Cine a spus oare ca nu poti calatori prin lume sa vezi cele mai frumoase locuri, chiar si cu un…

By AncaP , in Topuri din lume , at August 4, 2017 Tags: , , , , , ,

Cine a spus oare ca nu poti calatori prin lume sa vezi cele mai frumoase locuri, chiar si cu un buget mai mic? In orice caz, foarte multa lume este de parere ca a calatori este un hobby care trebuie sa fie accesibil si placut pentru toata lumea. Din fericire. De acord si noi.

salar

Din acest motiv, iti prezentam in acest articol o lista cu cele mai frumoase si mai abdordabile destinatii turistice din lume. Aici te vei putea descurca cu doar 25 de euro pe zi. Si acest lucru este posibil in toate cele patru colturi ale lumii.

Bolivia. Atunci cand ai ocazia, incearca sa mananci aici in pietele locale. Vei gasi aici specialitati si delicatese la cele mai bune preturi. Sa nu mai vorbim despre cele mai frumoase peisaje.

Thailanda. O tara celebra datorita faptului ca serveste cea mai buna street-food din lume. Aici preparatele costa uneori si mai putin de un euro.

Mexic. Secretul- sa eviti in acest caz, cele mai populare locuri luate cu asalt de toti turistii. Preturile sunt adaptate peste tot clientelei, in special europene si americane.

Ucraina. In tara sau daca vrei sa parcurgi distante mai lungi, cel mai bine ar fi sa alegi trenurile cu cuseta, care nu sunt deloc scumpe si care te ajuta sa faci economii serioase.

China. Nu uita ca aici totul este mai scump, mai ales in orasele mai mari. Deci daca vrei sa cheltui mai putini bani, ar fi bine sa te tii departe de aceste orase.

India. Aici nu ar trebui sa cumperi nimic, fara sa negociezi la sange ultimul banut. Preturile afisate, mai ales pentru turisti, sunt cel mai adesea, « umflate ».

Egipt. Atunci cand rezervi un sejur aici sau vrei sa vii intr-o activitate, cel mai bine ar fi sa stai sa analizezi foarte bine toate ofertele, deoarece aceleasi sevicii sunt propuse de unii la preturi mult mai ridicate.