Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 4 secrete de frumusete de furat de la coreence

Coreencele sunt cunoscute pentru frumusetea lor naturala, adora sa aiba grija de pielea si tenul lor. Numeroase sunt coreencele care…

By AncaP , in Sfaturi , at August 2, 2017 Tags:

Coreencele sunt cunoscute pentru frumusetea lor naturala, adora sa aiba grija de pielea si tenul lor. Numeroase sunt coreencele care nu au nicio urma de acnee, pete sau riduri pe piele. coreencele sunt veritabile beauty addict care invata sa aiba grija de pielea lor inca de la o varsta frageda. Iata un top al secretelor de frumusete ale acestora.

Jamsu reprezinta o tehnica de machiaj care asigura o piele mata si perfecta. Aceasta tehnica consta in hidratarea pielii si in machiarea acesteia in mod obisnuit. Dupa care mainile sunt introduse in pudra de talc care este mai apoi aplicata pe piele insistand pe zona T. Mai apoi, fata se introduce intr-un bol cu apa timp de 30 de secunde. Chiar daca aceasta tehnica pare putin mai ciudata este incredibil de eficienta.

5-secrets-de-beaute-a-piquer-aux-coreennes1

Plasturi anti-acnee. Pentru a scapa odata pentru totdeauna de nesuferita acnee si pentru a se asigura de faptul ca acneea nu le lasa nicio cicatrice pe ten, coreencele folosesc plasturi anti-acnee. Acesti plasturi camufleaza si trateaza acneea, protejand tenul de murdarie si de impuritatile care pot duce la aparitia inflamatiilor.

Masajul cu prosop cald. Din ritualul de frumusete al coreencelor nu lipseste masajul fetei. Una din cele mai populare tehnici de masare a fetei este urmatoarea: se introduce un prosop in apa calda, se acopera tenul dupa ce a fost curatat de orice urma de impuritate si se maseaza cu ajutorul unor miscari circulare. Dupa 15 minute se da jos prosopul si se aplica pe ten o crema hidratanta.

Regula de 10 secunde. Pentru o piele mereu stralucitoare, sanatoasa si proaspata, coreencele folosesc o tehnica cunoscuta sub numele de regula celor 10 secunde. Se aplica o crema dupa 10 secunde de la iesirea de sub dus. Dupa un dus porii pielii se deschid. Aplicand o crema hidratanta aceasta din urma se va absorbi mult mai repede si va fi mai eficienta.