Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai frumoase lacuri din Europa

Te-ai saturat deja de plajele sau de locurile suprapopulate si iti doresti sa te relaxezi putin? Sau sa te bucuri…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 1, 2017 Tags: , , , , ,

Te-ai saturat deja de plajele sau de locurile suprapopulate si iti doresti sa te relaxezi putin? Sau sa te bucuri de cele mai romantice plimbari pe malul lacului? Cum ar fi sa alegi cele mai frumoase lacuri din Europa?

lacuri

Lacul Côme, Italia. Iata cel mai frumos loc din partea de nord a Italiei. Satucurile colorate si colinele superbe atrag o multime de turisti in fiecare an.

Lacul Kerio, Islanda. Acest lac face parte din turul Golden Circle, o atractie must see din Islanda. Mineralele din sol sunt absorbite in apa. Din acest motiv, acest lac are o nuanta de verde foarte interesanta.

loch

Loch Nesss, Scotia. Un lac celebru datorita misteriosului monstru cu acelasi nume care pare sa se ascunda in lac dar care nu se afiseaza niciodata turistilor. Fortareata din secolul 16 care se inalta aici maiestuoasa are o multime de poteci pentru plimbari, fiind foarte populara in randul turistilor.

Lacurile din Valea Piora, Elvetia. Aici vei descoperi trei lacuri alpine superbe aflate intr-o vale cu un decor superb de natura idilica. Lacurile Ritom, Cadagno si Tom, pot sa fie explorate intr-o plimbare pe jos ce dureaza in jur de 3 ore. Trebuie sa savurezi si branza Piora, o specialitate locala.

download

Lacul Gjerde, Norvegia. Un loc foarte idilic, aflat in inima naturii, care este accesibil doar mergand pe jos pe potecile din jurul regiunii Haugafjellstølen. Locuitorii vin aici pentru a se relaxa si racori vara.

Lacul Bled, Slovenia. Un lac minunat, principala atractie de aici, lacul Bled primeste o multime de turisti care vin sa campeze aici in fiecare an intr-un numar foarte mare. In mijlocul lacului se afla o biserica minunata unde se poate ajunge doar cu vaporul.

kill

Lacul Killarney, Irlanda. Parcul National Killarney din Irlanda adaposteste trei lacuri idilice- Lough Leanne, Upper Lake si Muckross, cu o manastire in apropiere. Aici natura este de un pitoresc incredibil, cu paduri verzi si cascade secrete si peisaje minunate fabuloase.

Lacul Saimaa, Finlanda. Un lac pitoresc, iesit parca dintr-un basm. Vei putea face aici kayak-canoe sau sa te plimbi cu vaporul pentru a explora cele 14000 de insule presarate in jurul sau.