Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 3 destinatii minunate pentru luna august

In august iti vei lua in sfarist concediu dar nu stii inca pe unde vei ajunge? Nu stii care sunt…

By AncaP , in Topuri din lume , at July 20, 2017 Tags: , , , , , , , , ,

In august iti vei lua in sfarist concediu dar nu stii inca pe unde vei ajunge? Nu stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna august? Destinatii pe care inca nu le-ai descoperit?

albania

Iata cateva idei care sa te inspire.

Albania. Vara este cea mai buna perioada in care sa descoperi aceasta tara minunata, unul din cel mai bine pastrate secrete ale Europei. Albania are un climat mediteranean. Asta inseamna ca tu vei putea profita din plin de bai in mare si de cele mai frumoase vizite. Tirana este un oras care nu are cum sa lase pe cineva indiferent. Capitala tarii este o cetate efervescenta, plina de contraste unde arhitectura sovietica este inca prezenta. Plimbandu-te prin oras, vei gasi o multime de case in culori vii. Poti vizita si Muzeul national al istoriei care se afla in piata Skanderberg, poti vizita turnul orologiului dar si orasul Durres, care merita si el sa fie descoperit.

Dar Albania nu este o tara care se rezuma doar la orasele sale. Inseamna si parcuri nationale, munti, valea Teth, rezervatii naturale, paduri si o fauna si o flora extrem de bogate.

Berna, Elvetia. Berna are un farmec minunat, greu de descris in cuvinte. Aici vei simti cu siguranta ca ai facut un salt in trecut. Vei descoperi un oras medieval cu o istorie inca omniprezenta, cu un oras vechi fabulos, marginit de raul Aar.

Bolivia. In august vei putea vizita in cele mai bune conditii Altiplano, dar si Salar d’Uyuni, un vast desert din partea de sud-vest a tarii care iti va taia respiratia si te va lasa fara glas cu siguranta. Este si momentul ideal in care poti descoperi La Paz. Tara este un pamant al contrastelor, unde activitatile in aer sunt cele mai intense si unde atractiile arheologice si culturale sunt minunate. Poti merge sa descoperi civilizatia pre-incasa din Tiwanaku, sa te plimbi prin Piata « Vrajitoarelor », un loc atipic unde se vand obiecte folosite in ritualurile culturii aymarane, sa admiri orasul de departe datorita miradorului Killi Killi sau sa te plimbi cu bicicleta prin cele mai frumoase peisaje bolviene de munte.

Comments

comments