Un top al celor mai frumoase plaje din Europa

Photo of author

By AncaP

Dupa o zi lunga in care ai vizitat o multime de atractii, ce poate fi mai frumos decat relaxarea pe o plaja idilica? Fie preferi o plaja izolata, fie una mai animata, descopera in cele ce urmeaza cateva din cele mai frumoase insule din Europa.

Cala d’Hort, Ibiza, Spania. Situata in inima Mediteranei, Ibiza este o micuta insula spaniola, reputata pentru viata sa de noapte intensa. Dupa o noapte de distractie, indreapta-ti pasii spre Cala d’Hort, locul ideal pentru relaxare. Este vorba despre una din cele mai frumoase plaje din Spania care ofera o panorama superba asupra falezelor din jur dar si asupra micutei insule Es Vedra. In apropiere exista o multime de restaurante.

680-cala-dhort-ibiza-spain-7-jan-15_0

Plaja Concha, San Sebastian, Spania. Considerata drept o plaja urbana, una din cele mai celebre din Europa, plaja Concha este situata la doar cativa metri distanta de centrul orasului San Sebastian ceea ce inseamna ca ai la dispozitie toate facilitatile si comoditatile.

680-mondello-sicily-italy-7-jan-15_0

Mondello, Sicilia, Italia. Esti in cautarea celei mai frumoase plaje din Europa? Atunci Italia este locul in care trebuie sa o cauti. Sicilia adaposteste o plaja magnifica, situata intre falezele din Monte Gallo si Monte Pellegrino. Din secolul 19, Mondello este locul preferat de vilegiatura al mai multor persoane. Plaja sa cu nisip alb reprezinta destinatia preferata a unui numar mare de turisti.

Elafonissi, Grecia. Niciun top al celor mai frumoase plaje din Grecia nu ar fi complet fara mentionarea Greciei. Tara reputata pentru arta si arhitectura sa, dar si pentru istoria sa bogata si tumultoasa, Grecia este cautata de turisti si pentru plajele sale superbe. Grecia adaposteste peste 9000 de insule si 15 000 de kilometri de coaste. Efalonissi este o plaja situata in Creta si este fara indoiala una din cele mai frumoase din Grecia.

Cirali, Turcia. Cirali este o veritabila bijuterie ascunsa in sud-estul Turciei. In mare parte intacta, Cirali adaposteste o multime de situri antice interesante.