Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase plaje ale verii

Soare, nisip alb si apa turcoaz…abia astepti si tu sa pleci in vacanta nu-i asa? Iata o selectie a celor…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 30, 2017 Tags:

Soare, nisip alb si apa turcoaz…abia astepti si tu sa pleci in vacanta nu-i asa? Iata o selectie a celor mai frumoase plaje ale verii.

10

Alanya, Turcia.  Cu golfurile sale magnifice, lagunele turcoaz si plajele sale de nisip fin, coasta turceasca este ideala pentru un sejur plasat sub semnul relaxarii. Te sfatuim sa alegi plaja Cleopatra care a primit denumirea de la celebra regina, impresionata de frumusetea locurilor…

Algarva, Portugalia. Cu satele sale de pescari idilice, cu panoramele sale superbe si plaje magnifice, litoralul din Algarva situat in partea de sud a Portugaliei iti taie respiratia pur si simplu. Plaja Carvoeiro isi asteapta turistii cu o multime de surprize in timp ce Praia da Dona Ana te invita sa descoperi ape transparente si faleze impresionante.

Corfu, Grecia. Insula greceasca cu influente latine, Corfu este pozitionata intre o natura verde, sate tipice si peisaje de coasta. Imposibil ca golful Palaiokastritsa sa treaca neobservat cu cele sase plaje magnifice ale sale. Iubitorilor de sporturi acvatice le recomandam sa se indrepte spre plaja Aghios.

Fuerteventura, Spania. Insula Fuerteventura aminteste de Africa datorita peisajelor sale aride dar si datorita faptului ca este destul de aproape. Profita de numeroasele zile insorite, de plajele numeroase si frumoase in cadrul unui sejur relaxant.  Exploreaza neaparat plaja Cofete care se intinde pe aproximativ 12 kilometri.

rhodos-1

Rhodos. Descopera insula, orasul sau inscris in patrmoniul mondial Unesco si siturile sale magnifice. Plina de farmec, plaja Afandou este ideala pentru toti cei carora le plac locurile mai animate in timp ce plaja Tsambika, mai salbatica, iti va permite sa inoti in liniste.

Sardinia. In Sardinia, o insula minunata si salbatica, golfurile si plajele nu lipsesc din peisaj. Plaja Cala Mariolu cu apele sale limpezi si multiplele sale grote ofera o relaxare garantata. Cat despre La Pelosa, aceasta te va fermeca cu siguranta datorita nisipului sau fin, marea sa in nuante de albastru infinit si vestigiile sale care domina peisajul.