Thursday, May 19, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top sfaturi pentru cei care calatoresc cu avionul

Gata. Vacanta iti este deja rezervata, valizele sunt pregatite si esti gata sa pleci in sfarsit sa te relaxezi. Dar…


Gata. Vacanta iti este deja rezervata, valizele sunt pregatite si esti gata sa pleci in sfarsit sa te relaxezi. Dar mai ai inca o etapa de catre trebuie sa treci cu bine. Este vorba despre calatoria cu avionul.

avion

Calatoria cu avionul reprezinta cel mai adesea pentru multi o etapa destul de greu de suportat sau de trecut. Multe persoane sunt foarte angoasate din cauza faptului ca trebuie sa stea jos pentru foarte mult timp, in acelasi loc, intr-un spatiu destul de redus.

Mizeaza totul pe tinuta. Deci nu ar trebui sa te imbarci la bordul unui avion in cravata si costum sau cu fusta mini si tocuri de 10 centimetri. Cel mai bine ar fi sa mizezi pe o tinuta cat mai lejera, casual si confortabila. Nu uita ca este posibil si sa iti dai jos pantofii pentru a te simti cat mai confortabil.

Alege asa cum trebuie locul din avion. Cel mai bine ar fi sa incerci sa faci un ckeck-in mai repede pentru a vedea unde este mai mult spatiu in avion si sa iti alegi atunci cand cumperi biletele un loc mai inspre fund, deoarece atunci cand au loc turbulente este un loc mai stabil din acest punct de vedere.

La fereastra sau pe culoar? Vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa panorama sau sa ai libertate de miscare? Alegerea este una destul de dificila atunci cand vine vorba despre fereastra sau culoar. Tine deci doar de tine daca vrei sa te bucuri de un punct de vedere exceptional sau daca vrei sa te bucuri de libertatea de a-ti putea misca picioarele.

Accesoriile indispensabile. Atunci cand faci un zbor mai lung, exista unele accesorii must have in care ar trebui sa investesti. Ai nevoie de o perna pentru gat sau de o masca pentru fata pentru a te odihni asa cum trebuie.

Hidrateaza-te si mananca. Atunci cand ai un zbor mai lung in fata, trebuie sa te hidratezi asa cum trebuie. Este un lucru primordial. Mai ales ca aerul este unul destul de uscat. Trebuie sa te hranesti si cat mai bine. Asta nu inseamna ca trebuie sa te hranesti tot drumul, dar este important sa te hranesti asa cum trebuie.

Nu sta imobil. Chiar daca este tentant sa ramai neclintit in fata filmelor, ar fi bine ca tot la doua ore sa te misti putin.

Comments

comments