Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai frumoase destinatii fara decalaj orar

Vrei sa iti petreci vacanta in cele mai frumoase sau mai linistite destinatii turistice, dar nu vrei sa suferi din…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 3, 2017 Tags: , , , , ,

Vrei sa iti petreci vacanta in cele mai frumoase sau mai linistite destinatii turistice, dar nu vrei sa suferi din cauza decalajului orar? In acest caz, chiar ai de unde alege. Iata cateva idei de destinatii pentru a calatori fara jetlag si pentru a profita din plin de cele mai frumoase peisaje.

jet

Cordoba. Aflata in partea de sud a Europei, in Andaluzia, cordoba este un oras minunat care imbina de minune istoria cu modernitatea. Este un veritabil loc unde se intersecteaza mai multe culturi, dar si vechiul lor cutural si spiritual al Occidentului, cu numeroase situri istorice si cu un minunat centru vechi.

Luxemburg. O alta destinatie minunata si atragatoare fara decalaj orar. Un oras cu o multime de atractii culturale si cu o multime de distractii in program. Te poti plimba prin Piata Armelor, poti descoperi Muzeul National sau Palatul Marilor Duci, sa vizitezi statuia Ducesei Charlotte…

Bruxelles. Capitala Belgiei este un oras foarte simpatic de descoperit, cu numeroase specialitati gastronomice dar si monumente istorice unele mai frumoase ca celelalte. Programul se anunta aici unul foarte incarcat, dar fara decalaje orare.

Napoli. Aflat in inima Campaniei, Napoli este o destinatie turistica celebra pentru golful sau dominat de Vezuviu si pentru cea mai delicioasa gastronomie. Trebuie sa descoperi aici si Manastirea San Martino sau Muzeul Arheologic National. Vei petrece deci un sejur foarte frumos sub culorile Italiei.

Insulele Canare. Iata o alta destinatie minunata unde nu vei suferi din cauza decalajului orar. Vei putea profita din plin astfel de cel mai idilic cadru.

Amsterdam. O destinatie ideala pentru un week-end cu prietenii sau pentru o escapada romantica, Amsterdam este unul din cele mai frumoase orase din Europa. Celebru pentru canalele sale, este un oras foarte animat, care are numeroase muzee si o bogatie istorica unica. Dar si un farmec nebun si o atmosfera unica.

Marrakech. Daca vrei sa te bucuri de un plus de exotism, trebuie sa ajungi si prin Marrakech. Va trebui sa profiti aici din plin de toate placerile marocane- masaj, hammam, ceai cu menta, souks…

Mulhouse. In Alsacia, Mulhouse este un oras extrem de fermecator, cu un patrimoniu de exceptie. Un lucru e sigur. Aici nu ai cum sa te plictisesti.