Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 insule din Europa de descoperit in week-end

Insulele reprezinta alegerea sau destinatia ideala atunci cand vrei sa te relaxezi in week-end. Sunt cele care te ajuta sa…

By AncaP , in Topuri din lume , at June 1, 2017 Tags: , , , , , , , ,

Insulele reprezinta alegerea sau destinatia ideala atunci cand vrei sa te relaxezi in week-end. Sunt cele care te ajuta sa faci cele mai frumoase escapade, sa te decontectezi de la cotidian sau sa descoperi cele mai frumoase orizonturi. Care sunt insa cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci?

insule

Mallorca. Mallorca cu cei 80 de km ai sai si 550 de km de coaste, este cea mai mare din insulele Baleare. Este o insula celebra pentru frumusetea plajelor si golfurilor sale, pentru intinderile sale de nisip dar si pentru peisajele sale fabuloase.

Iar Palma, capitala sa, este celebra pentru viata sa de noapte foarte animata.

Jersey. Iata o insula destul de necunoscuta inca. Este insa o veritabila bijuterie care trebuie neaparat sa fie descoperita. Are un trecut istoric foarte bogat si o pozitie privilegiata intre Normandia si Anglia. Vei descoperi aici peisaje superbe de tara, drumuri si gradini marginite de pereti sau garduri din piatra, faleze, peisaje splendide…un loc cu adevarat magic.

Madeira. Insula portugheza se afla in Atlantic, la aceeasi latitudine cu celebrul Marrakech. Madeira este insa o destinatie cu doua fete. Mai intai cea a capitalei sale atipice si colorate. Aici sunt belvedere incredibile si un amfiteatru natural fabulos. Restul insulei este foarte luxuriant iar inaltimile de pe insula sunt ideale pentru cei care iubesc drumetiile.

Gotland. Iata cel mai insorit loc din Suedia. Deci o destinatie care este luata cu asalt mai ales vara, in august, cand are loc si un festival medieval. Orasul medieval Visby merita din plin sa fie descoperit. Este singurul oras de aici, insula fiind strabatuta in rest de satucuri si de case izolate.

Belle Île-En-Mer. Aici vei gasi peisaje exceptionale care au atras o multime de artisti. Vei gasi aici o multime de plaje si de golfulete care iti vor garanta o liniste bine meritata. Iar insula este cea care te asteapta cu o multime de activitati intr-un cadru mai mult decat idilic. Iar o data ce ai descoperit-o, nu mai ai cum sa te saturi de ea. Iti garantam asta.