Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 4 tari din America de Sud de descoperit in vara anului 2017

America de Sud reprezinta o destinatie turistica atat de vasta, incat nu poseda o singura fata, ci o mie. Si…


America de Sud reprezinta o destinatie turistica atat de vasta, incat nu poseda o singura fata, ci o mie. Si indiferent de gusturile tale sau de profilul de turist pe care il detii, vei gasi cu siguranta o activitate pe gustul tau.

#morgane

Iata deci care sunt cele mai frumoase tari de descoperit in vara anului 2017, destinatii turistice cu o minunata diversitate.

Chile. Chile este o tara extrem de fascinanta, dar si una foarte mare, intinzandu-se pe 4000 de km. Deci nu ai cum sa te plictisesti cand o vei vizita. Cei care iubesc natura, peisajele idilice si aventura, vor alege cu siguranta sa faca o excursie prin Patagonia. Dar Chile este cadrul ideal si pentru a descoperi cel mai mare vulcan din lume. Este vorba despre Ojos del Salado, care se afla la frontiera cu Argentina. Dar poti sa te bucuri si de cele mai interesante optiuni pentru trekks in parcul national Torres del Paine sau pe Insula Navarino. Aici gastronomia este una minunata si cultura vinului unica. Dar Chile este si o tara a culturii cu dansuri traditionale si folclorice si cu imensele statui Moaï, de pe Insula Pastelui care fascineaza lumea inca de cand au fos descoperite.

Guyana Franceza, welcome to France! Iata o destinatie excelenta pentru cei care adora natura si pentru care vor sa se bucure de un sejur plasat sub semnul relaxarii in stil parizian. Aici se afla poarta prin care vei intra direct in padurea ecuatoriala, « plamanul pamantului », cu minuni naturale ce trebuie sa fie descoperite.

Ecuator. O tara care are foarte multe de oferit atunci cand vine vorba despre vacanta. Vestigiile culturii indiene inca sunt aici foarte prezente iar arhitectura coloniala foarte bine pastrata. Impresionantii vulcani inzapeziti din jungla amazoniana si capitala Quito sunt un must see de aici. dar si coasta Pacificului cu cel mai placut climat tropical.

Insulele Malouine. Este o adevarat oaza de pace si un paradis veritabil care invita la o calatorie contemplativa. Stanley, un fermecator satuc, te asteapta cu atractii turistice minunate si cu o plimbare in jurul golfului.

Comments

comments