Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai bune orase in care te poti distra

Stii care sunt acele orase in care te poti distra pana dimineata ascultand unii din cei mai buni DJ din…

By AncaP , in Interesant , at May 7, 2017 Tags:

Stii care sunt acele orase in care te poti distra pana dimineata ascultand unii din cei mai buni DJ din lume? Numarul metropolelor interesantes si vibrante, ideale pentru tinerii pusi de distractie este destul de mare. Pentru cei care considera ca in timpul unei vacante viata nocturna este mai importanta, am selectat cateva din cele mai bune orase din lume in care se pot distra.

Berlin, paradisul muzicii electronice. Oricine a avut deja ocazia sa se distreze in orasul Berlin stie despre ce vorbim. Capitala germana este unul din cele mai bune locuri din lume pentru tinerii pusi pe distractie datorita numeroaselor cluburi techno legendare precum Berghain. Berlin se afla in topul preferintelor petrecaretilor si datorita programului: poti incepe petrecerea joi seara si sa continui non-stop pana luni dimineata. Acest lucru prin faptul ca berlinezii sunt mereu bine dispusi, pusi pe distractie.

 

Londra. Faptul ca si Londra se afla in acest clasament nu ar trebui sa suprinda pe nimeni. Intre puburi care ofera muzica live si sosirea unora din cei mai buni artisti din lume, petrecaretii vor avea ocazia sa aiba parte de seri de neuitat intr-una din numeroasele locatii. Cartierele Soredicht si Camden sunt cele mai populare in randul petrecaretilor.

zilele-orasului-botosani

Amsterdam isi seduce turistii cu evenimentele in tendinte. Viata nocturna in Amsterdam este extrem de animata. Amsterdam are multe de oferit, nu inseamna doar cafenele si Cartierul Rosu. Atmosfera destinsa a orasului te determina sa ramai mai mult timp aici, sa petreci mai mult timp in baruri pentru a discuta cu noii tai prieteni si de a petrece mai mult timp intr-un club, sa dansezi pana dimineata.

Spring Break, Miami. Timp de o luna, studentii din lumea intreaga sosesc la Miami si invadeaza numeroasele cluburi si baruri pentru a se distra pe cinste. Soare, plaje, cluburi numeroase, Miami are multe de oferit.

Comments

comments