Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top orase europene pentru un week-end low budget

Vrei sa faci o pauza la soare in cele mai frumoase orase europene dar nu vrei sa iti faci o…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 18, 2017 Tags: , , , , , ,

Vrei sa faci o pauza la soare in cele mai frumoase orase europene dar nu vrei sa iti faci o gaura imensa in buget? Iata un top al celor mai frumoase orase europene pe unde poti ajunge atunci cand portofelul iti este cam lejer.

orase

Talinn, Estonia. Capitala estoniana este o capitala extrem de abordabila. Aici vei gasi cele mai ieftine hoteluri de trei stele din intreaga Europa. Este un mic oras medieval foarte frumos si foarte linistit, de unde poti face excursii si prin Helsinki.

Budapesta, Ungaria. O destinatie foarte apropiata, din ce in ce mai populara in ultima vreme. Budapesta este un oras magic cu o arhitectura uimitoare, cu castele si podui magnifice si cu o viata nocturna extrem de animata. Aici te poti bucura de cea mai delicioasa gastronomie fara sa cheltui insa o avere.

Praga, Republica Ceha. Este o destinatie din Europa Centrala la care foarte multi turisti viseaza. Orasul cu 100 de clopote ofera la cele mai rezonabile preturi un spectacol arhitectural de cea mai inalta clasa mai ales in cartierul Stare Mesto, din vechiul oras. Aici vei gasi vechea Boemie, cea adevarata.

Varsovia, Polonia. Un oras ritmat in voia festivalurilor, care il fac sa fie mai frumos si mai interesant. Parcul Lazienki. Muzeul National, Palatul Culturii si al Stiintei, dar si alte numeroase atractii sunt scuzele perfecte pentru a ajunge pe aici.

Riga, Letonia. Riga este orasul perfect pentru o escapada de week-end. Restaurantele si bauturile sunt cele care ofera cele mai atragatoare preturi iar arhitectura este una cu adevarat magica.

Zagreb, Croatia. Aici vei gasi de toate pentru a te bucura de un week-end minnat intr-un cadru perfect si idilic. Poti sa faci si un tur al coastelor de aici, care sunt pur si simplu magnifice.

Belgrad, Serbia. Dupa o perioada mai involburata in anii 1990, se pare ca orasul Belgrad este o destinatie din ce in ce mai linistita si mai apreciata de turisti. Un loc minunat care nu iti va afecta deloc bugetul.

Sofia, Bulgaria. Un alt loc foarte frumos, cu numeroase atractii care au o arhitectura magnifica. Deci ii va incanta atat pe cei care au un buget mai mic cat si pe cei care iubesc arhitectura.

Comments

comments