Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top destinatii pentru a te reconecta cu natura

Oare cine nu a visat pana acum sa stea singur in fata maiestuoasei naturi? Fara zgomote deranjante sau WIFI ci…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 25, 2017 Tags: , , , , , , ,

Oare cine nu a visat pana acum sa stea singur in fata maiestuoasei naturi? Fara zgomote deranjante sau WIFI ci doar o conexiune directa cu fauna si flora din jur. Esti gata? Iata unde trebuie sa ajungi.

natura

Halls Gap, Australia. In Statul Victoria, in inima Parcului National Grampians, Halls Grap este un mic satuc Australian. Ideal pentru a relua relatia ta cu natura si cu animalele, Boroka Downs, are bungalowuri dotate cu seminee si gratare, dar si un rucsac pentru excursii plin cu harti, carti si ghduri pentru a pleca in expeditie in cucerirea unui loc necunoscut.

Golful Drake, Costa Rica. Aici climatul tropical este cel care domneste peste tot si unde vei gasi o viata salbatica in intregime. Golful Drake este un loc care pare in afara timpului si iesit dintr-un vis minunat pentru toti exploratorii. Vei descoperi aici cultura si exotismul din Costa Rica, in inima junglei,intr-un loc izolat de toti si de toate, in afara de animale.

Parcul National Yellowstone, Montana, Statele Unite. Poti incerca sa pleci departe in cucerirea Statelor Unite, intr-un loc mult mai frumos decat New York sau decat Los Angeles. Acest parc national este cel mai vechi parc din lume, cu o varietate de plante si de animale imensa.

Welgevonden Game Reserve, Africa de Sud. Africa de Sud face parte din cele mai in voga destinatii ale momentului. Mai ales datorita faptului ca permite cea mai blanda conexiune cu natura. In regiunea Waterberg, vei gasi inca locuinte perfect pastrate, in perfecta comuniune cu natura, inconjurate de paduri maiestuoase.

Estosadok, Rusia. Chiar daca Moscova si Sankt Petersburg sunt cele mai vizitate de aici, asta nu inseamna ca anumite satucuri rusesti nu merita din plin sa fie vizitate. Estosadok, aflat in inima muntilor, este cel care te va ajuta sa descoperi o fauna si o flora rare si foarte diversificate. Vei gasi aici un hotel cu o atmosfera unica in inima unei vieti salbatice.

Imatra, Finlanda. Este un satuc foarte izolat o priveliste maiestuoasa asupra locurilor din jur, pe care nu o vei mai gasi nicaieri altundeva. Un loc ideal pentru a te deconecta si pentru a uita de WIFI.