Monday, January 18, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top destinatii pentru cea mai frumoasa luna de miere in 2017

Dupa ce ai terminat cu pregatirile de nunta, a venit momentul ideal sa te gandesti si la cel mai frumos…


Dupa ce ai terminat cu pregatirile de nunta, a venit momentul ideal sa te gandesti si la cel mai frumos moment dupa, luna de miere. Fie ca visezi la o plaja cu nisip alb, marginita de palmieri sau la cele mai insolite destinatii, iata cateva idei care sa te inspire.

luna de miere

Seychelles, un veritabil colt de paradis. Seychelles, cu cocotierii sai, cu cele mai intinse plaje si cu hotelurile sale de lux, face parte din cadrul celor mai populare destinatii atunci cand vine vorba despre luna de miere. Un arhipelag de 111 de insule unde nu ai cum sa te plictisesti.

Insula Koh Tao, un colt de paradis din Thailanda. In Thailanda vei gasi peste tot insule paradisiace. Dar insula Koh Tao este fara indoiala una din cele mai frumoase. Este mica, marginita de plaje de unde poti admira cel mai frumos apus de soare, are restaurante si cabane pe faleza si are cele mai delcioase preparate de savurat in doi.

Arhipelagul Zanzibar. Situat in Oceanul Indian, acest arhipelag este o veritabila oaza linistita. Chiar langa Tanzania, aceasta destinatie minunata este inconjurata de corali, scaldati de o apa in nuante minunate de albastru turcoaz. Un loc ideal deci pentru cei care adora scufundarile si cele mai frumoase peisaje.

Tahiti, cea mai de pret comoara polineziana. Apreciata pentru parfumul si ospitalitatea sa, Insula Tahiti mai are inca o multime de secrete de dezvaluit. Poti sa faci un tur al insulei cu avionul,pentru un sejur cu adevarat de neuitat. Vei putea survola astfel Oceanul Pacific si vei putea descoperi minunata Polinezie.

Maldive. Daca visezi sa ajungi prin capatul lumii, depate de toti si de toate si sa te relaxezi in casute aflate in mijlocul oceanului, aici trebuie sa ajungi.

Udaipur. Udaipur este un oras perfect pentru indragostiti. Cu cladirile sale de la marginea apei, cu templele sale in nuante de alb si cu luminile sale stralucitoare, Udaipur este destinatia ideala pentru indragostiti. Nu degeaba este supranumit si Venetia indiana.

Cinque Terre. Italia este o destinatie celebra pentru patrimoniul sau istoric si artistic dar si pentru coastele sale mediteranene. Iar Cinque Terre este o destinatie care te va suprinde cu casutele sale colorate cocotate pe stanci si cu satele care par de-a dreptul suspendate deasupra apei.

Comments

comments