Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top cele ma bune festivaluri de muzica ale verii 2017 in Europa

Sezonul celor mai frumoase festivaluri ale verii se apropie cu pasi repezi. Daca vrei sa te distrezi deci in aceasta…


Sezonul celor mai frumoase festivaluri ale verii se apropie cu pasi repezi. Daca vrei sa te distrezi deci in aceasta vacanta de vara prin Europa si sa participi la cele mai frumoase concerte, aici vei afla pe unde trebuie sa ajungi.

calvi

Calvi On The Rocks.  De ceva ani incoace, Calvi On The Rocks este un veritabil eldorado festivalier pentru toti cei care se respecta. Sase zile de concerte in cele mai frumoase locuri, pe malul Marii Mediterane. Deci din 30 iunie pana in 5 iulie 2017 poti profita din plin de soare, de mare si de muzica.

Roskilde Festival.  Acest festival din Danemarca este un festival consacrat in intregime muzicii pop si rock. Si chiar daca a aparut acum 46 de ani, acesta primeste in fiecare an peste 150 000 de persoane.

secret

Secret Party Festival. Situat intre Cambridge si Leicester, Secret Party Festival este cel mai sic si cel mai hype festival din regiune. Din 20 iunie pana in 23 iunie 2017 vei asista la cel mai savuros si savant amestec intre cultura britanica si muzica buna.

Sziget Festival.  Un festival renumit datorita ecletismului sau muzical, Festivalul de la Sziget este unul din cele mai influente din lume, cu peste 400 000 de persoane care vin aici in fiecare an. Aflat in centrul frumoasei Budapesta, festivalul va primi rapperi, rockeri dar si alti artisti din cele mai diferite genuri precum electro.

tomorrow

TomorrowLand. Situat la Boom, o periferie a orasului Anvers, festivalul TomorrowLand este un festival cunoscut in lumea intreaga. Si chiar daca nu poate primi mai mult de 180.000 de persoane, biletele sunt vandute aici in doar cate minute. Aici te vei putea bucura de muzica electro, dar si de cele mai grandioase scene.

FIB Festival. Organizat in Spania, in apropiere de Valencia, inca din 1995, FIB este unul din cele mai importante festivaluri din tara. Este consacrat mai ales muzicii populare, artistilor independenti si muzicii electro. Din 13 pana in 16 iulie vei putea asista deci la concertele unor tripe precum RedHot Chili Peppers, The Weeknd, Kaytranada sau Stormzy.

Comments

comments