Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 tari subestimate care merita sa fie descoperite

Inca mai cauti cea mai frumoasa destinatie pentru aceasta vara? Te-ai saturat insa sa mergi in aceleasi destinatii pline de…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 9, 2017 Tags: , , , , , , , ,

Inca mai cauti cea mai frumoasa destinatie pentru aceasta vara? Te-ai saturat insa sa mergi in aceleasi destinatii pline de turisti? Foarte bine, deoarece avem pentru tine o lista cu cinci tari subestimate care merita sa fie descoperite numaidecat.

moza

Austria. Austria si capitala sa Viena, sunt cele mai adesea ignorate in detrimentul unor destinatii turistice precum Praga sau Munchen. Si foarte multa lume uita ca acum 100 de ani, orasul Viena era capitala imperiala a Europei, echivalentul oraselor Paris sau Londra. Deci si azi inca se mai regasesc aici incredibile muzee, o arhitectura superba, sau infrastructuri moderne, toate la cele mai bune preturi.

Butan. Butan este o destinatie turistica aflata intre vecini celebri precum Chinia sau India. Si chiar daca este o tara mai mica, aceasta merita cu prisosinta sa fie vizitata. In orice caz, daca esti in cautarea unui loc minunat, foarte linistit, cu cele mai frumoase peisaje, aici trebuie sa ajungi.

Mozambic. Foarte putin stiu, dar Mozambic este o tara care ofera foarte multe activitati, pe toate gusturile. Astfel ca te poti bucura de un safari prin savana, pentru a descoperi cele mai frumoase animale salbatice, te poti relaxa pe cele mai frumoase plaje cu nisip alb sau sa inoti in apele minunate in nuante de albastru turcoaz pentru a descoperi cele mai frumoase animale marine.

Malta. Decat sa alegi destinatiile turistice invadate de turisti, precum Grecia, Italia sau Spania, mai bine alegi Malta. Peisaje salbatice si imaculate, vechi temple ale insulei… 17 situri inventariate cu 33 de temple care asteapta doar sa fie descoperite… de notat ca o multime dintre ele sunt inscrise in Patrimoniul Unesco.

Crotia. Croatia este o destinatie turistica cu un litoral minunat dar si cu un farmec legendar aparte. Este o tara care merita cu prisosinta sa fie descoperita cat mai repede. Iar fiecare turist va avea de ce sa se bucure aici. Se pot organiza cele mai frumoase roadtrips sau circuite, se pot descoperi cele mai frumoase peisaje in Parcul National Pltivice, cu peisaje minunate si ape in nuante sublime de smarald… un loc in afara timpului care merita cu prisosinta o  vizita.

Comments

comments