Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 metode controversate de a face bani

Cu totii ne dorim sa facem bani, pentru ca banii sunt cea mai simpla metoda prin care putem achizitiona lucruri….

By Razvan Nemesu , in Topuri din lume , at May 5, 2017

Cu totii ne dorim sa facem bani, pentru ca banii sunt cea mai simpla metoda prin care putem achizitiona lucruri. Este motivul pentru care majoritatea infractiunilor au legatura cu banii si cel mai probabil vor avea legatura cu ei. Exista o multime de metode de facut bani, unele legale, altele mai putin legale. Vom incerca sa vorbim despre metodele legale care au ceva imoral in ele, fiind foarte controversate.

  1. Videochat. Studiourile de videochat Bucuresti  sunt din ce in ce mai populare si foarte multe tinere si tineri ajung sa castige bani frumosi de pe urma lor. Din pacate, moralitatea unui astfel de loc de munca nu este punctul sau forte. Chiar daca este legal, videochatul poate sa insemne o marginalizare in societate si o multime de alte probleme. Este adevarat insa ca este un job sigur, care aduce suficient de multi bani.
  2. Persoana care face lobby in guvern. Noi nu avem asa ceva, insa americanii au. Ceea ce face, mai exact, aceasta persoana, este sa forteze mana legiuitorilor sa voteze anumite legi. Moralitatea unui astfel de loc de munca este pusa la indoiala deoarece, practic, nu lasa persoanele alese sa isi foloseasca propriile pareri.
  3. Striptease. Aproape orice loc de munca ce implica sexualitatea este imoral. Nu este ilegal, insa este, cu siguranta, imoral. Persoanele care aleg sa faca asta trebuie sa aiba o incredere uriasa in propria persoana si sa fie total nepasatoare in ceea ce priveste parerile altora.
  4. Donator de sperma. Este o solutie rapida de a face bani, insa la fel, moralitatea este pusa la indoiala. Balanta poate sa fie destul de echilibrata, totusi. Pana la urma, ajuti o persoana sa aiba copii, insa in acelasi timp, aduci pe lume niste persoane pe care nu le vei cunoaste niciodata.
  5. Pariuri si jocuri de noroc. Cea de-a 5-a metoda controversata de a face bani este prin jocuri de noroc. Pariuri sportive, casino si alte activitati care implica fortarea norocului, pot fi imorale din cauza riscului.

 

Comments

comments