Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii pentru o pauza fara internet

Cum ar fi sa faci o pauza fara conexiune la internet insa? Este fara indoiala cea mai buna idee pentru…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 13, 2017 Tags: , , , , , , ,

Cum ar fi sa faci o pauza fara conexiune la internet insa? Este fara indoiala cea mai buna idee pentru a evada in cele mai frumoase locuri si pentru a te relaxa in acelasi timp.

internet

Deci pentru urmatoarea vacanta va trebui sa alegi unele spatii libere, in natura, propice pentru meditatii, pentru o vacanta fara griji si instalatii exterioare.

The Byron at Byron Resort and Spa, Byron Bay, Australia. In inima unei paduri tropicale de 18 hectare, cei care iubesc natura vor fi cu siguranta incantati de acest loc minunat. Aici locurile de cazare sunt foarte luxoase, cu o priveliste minunata asupra florei luxuriante din jur. Complexul are spa, sauna, piscina, sala de sport…

Blanc Resort Spa, Cancun, Mexic. Este un loc aflat pe o plaja privata care propune cele mai revigorante sejururi si cursuri de yoga sau de pilates. Dar ofera si un acces la spa, la sauna, la hammam si la trei piscine.

Navutu Dreams Resort&Welness Retreat, Siem Reap, Cambodgia. Un loc aflat in apropiere de linistitul lac Tonle Sap si de celebrul templu Angkor Wat. Complexul propune sedinte de detoxifiere, cursuri de yoga si sedinte de acupunctura. Restaurantul Niam Niam este cel care propune un meniu special pentru cei care sunt adeptii unui stil de viata foarte sanatos.

QC Terme Grand Hotel Bagni Nuovi, bormio, Italia. Aflat in statiunea de schi si orasul termal Bormio, acest stabiliment foarte luxos te va ajuta sa profiti de frumusetea rece a muntelui dar si de caldura reconfortanta a apelor vindecatoare de aici. Aici ti se propun peste 30 de servicii gratuite, de la sauna la baie turceasca.

Paradis Plage Surf Yoga&Spa, Taghazout, Maroc. Iata un complex minunat aflat in inima unei oaze de trei hectare, la marginea Oceanului Atlantic, care va seduce cu siguranta persoanele care sunt in cautarea unei cure detox sau al unui sejur plasat sub semnul relaxarii totale. Un loc foarte zen, cu o arhitectura foarte moderna dar si cu detalii marocane atragatoare. Meniurile bio si foarte echilibrate se pot savura pe plaja sub un cort berber. Mai poti pescui aici, practica surf, yoga sau capoeira.