Tuesday, December 6, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii minunate pentru luna iunie

Luna iunie este o luna ideala pentru a descoperi o multime de destinatii turistice minunate. Si chiar daca vara si-a…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 29, 2017 Tags: , , , , , , , , ,

Luna iunie este o luna ideala pentru a descoperi o multime de destinatii turistice minunate. Si chiar daca vara si-a facut aparitia deja, preturile inca nu sunt foarte ridicate, putand astfel profita din plin de cele mai frumoase activitati. Care sunt deci cele mai frumoase destinatii pentru luna iunie?

iunie

Florenta, Italia. Maginificul oras italian este destinatia perfecta pentru cei care isi doresc sa profite din plin de soare. Capitala Toscanei, Florenta are o multime de cladiri si de monumente ce stau drept marturie pentru lunga si involburata sa istorie. Un oras fermecator, inscris in Patrimoniul Mondial Unesco, cu cele mai frumoase atractii precum Pont Vecchio sau catedrala Santa Maria del Fiore. O vacanta in Italia iti va permite in acelasi timp sa profiti de o gastronomie delicioasa cunoscuta in lumea intreaga.

Barcelona, Spania. Cu siguranta ca o asa destinatie nu mai are nevoie de nicio prezentare. Barcelona, capitala catalana te asteapta cu cel mai agreabil climat intreg anul. Dar nu numai. Mai are o multime de asi in maneca. Dupa ce ai descoperit arhitectura fabuloasa a orasului, gandita de celebrul Gaudi, poti face putin shopping in cartierul Las Ramblas, sa vizitezi cartierul sau gotic sau sa hoinaresti prin pietele in aer liber de aici.

Creta, Grecia. Daca vrei sa te bucuri de cea mai frumoasa vacanta la plaja si la mare, iata unde trebuie sa ajungi. Pe langa preturi foarte atractive, Creta te asteapta cu cele mai frumoase plaje si peisaje. Kilometri intregi de plaje, statiuni balneare animate, minuni arhitecturale si ale trecutului… ai ce descoperi aici.

Coasta Bulgariei. Coasta Bulgariei incepe sa fie o destinatie din ce in ce mai in voga. Mai ales cu Varna, care propune activitati 100% relaxante si peisaje minunate. Perla Marii Negre ofera plaje minunate dar si un patrimoniu antic incredibil. Deci dupa ce ai descoperit maiestuoasa catedrala Varna, manastrirea Aladja sau termele Odessos, te vei putea refugia pe 20 de km de plaje.

Paradisul din Seychelles. Cum ar fi sa ajungi in paradis in luna iunie? Fiecare insula din acest arhipelag magic are golfuri minunate,plaje idilice cu nisip alb si locuri ideale pentru scufundari.

 

Comments

comments