Thursday, September 21, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 4 destinatii glamour

Vrei sa iti oferi cea mai glamour escapada si sa te bucuri de un sejur plasat sub semnul sicului si…

By AncaP , in Topuri din lume , at May 1, 2017 Tags: , , , , , , , , ,

Vrei sa iti oferi cea mai glamour escapada si sa te bucuri de un sejur plasat sub semnul sicului si al luxului? Iata cateva sugestii de idei de vacante foarte glamour, care iti vor aduce zambetul pe buze, acum cand vremea este foarte neprietenoasa pe afara.

miami

Hamptons. In partea de est a Insulei Long Island, vei putea descoperi Hamptons. Adica una din cele mai glamour destinatii din Statele Unite, fara doar si poate. Hamptons inseamna o multime de satucuri si de vile, de locuri minunate pentru vilegiatura pe care locuitorii de aici le aleg pentru sfarsitul de saptamana. Hamptons este si un loc extrem de fermecator, cu o ambianta minunata, cu peste 40 de km de coaste, cu dune si cu satucuri de pescari. Aici te afli foarte departe de orasul New York, cu agitatia sa. Poti vizita farul Marauk, sa te plimbi pe plaja Cooper’s Beach sau descoperi cel mai fermecator satuc, Sag Harbor.

Miami. Florida este o destinatie preferata de foarte multi turisti. Si daca vrei sa joci pana la capat cartea luxului si a glamourului, Miami este destinatia ideala pentru asta. Poti sa iti faci cumparaturile intr-un magazin VIP sau in cele mai luxoase cartiere de aici sau sa mergi sa te relaxezi pe cele mai frumoase plaje. Dar aici vei gasi si cele mai frumoase galerii de arta.

Toronto. Daca vrei se te bucuri de o experienta foarte glamour in Europa, Toronto este cea mai buna alegere cu putinta. Poti merge la Yorkville, cel mai glamour cartier de aici. Aici vei gasi magazine cu haine create de cele mai cunoscute case de moda. Iar in ceea ce priveste hotelurile, orasul poseda o multime de adrese cu hoteluri de cea mai inalta clasa. Atunci cand vorbim despre  lux, poti incerca sa iti delectezi papilele, la cele mai bune adrese de aici, mai ales la restaurantul care se roteste la 360 de grade.

Quebec. Si in Quebec te poti bucura de o veritabila escapada de lux. Te poti relaxa intr-un spa de aici, te poti plimba cu trenul Charlevoix care te va ajuta sa descoperi o regiune magnifica si sa descoperi restaurantele care iti vor permite sa descoperi o multime de preparate diferite si altfel.

Comments

comments