Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Cum te poti impaca cu o anumita situatie?

Cum te poti impaca cu o anumita situatie? Ca ne lasam coplesiti de situatii nu mai este o necunoscuta pentru…

By Alexandra , in Interesant , at May 2, 2017 Tags: , , ,

Cum te poti impaca cu o anumita situatie?

Ca ne lasam coplesiti de situatii nu mai este o necunoscuta pentru niciun fel de persoana, cu atat mai mult pentru acele persoane care au trecut prin nenumarate greutati. Desi uneori avem impresia ca durerile si greutatile noastre sunt mult mai mari decat ale celorlalti, de multe ori avem tendinta sa ne inselam amarnic. Nu putem spune ca o anumita problema a nostra este mai chinuitoare si mai tragica decat o alta problema a unui prieten apropiat, aceasta insemnand pierderea cuiva foarte drag si apropiat.

In astfel de cazuri durerea este de neimaginat si orice am fi tentati sa spunem cuvintele sunt de prisos. Printre multe altele ar trebuie sa intelegem ca numai daca ne vom ajuta reciproc vom fi capabil sa acceptam lucrurile mult mai usor, sa vedem ce putem face si de ce nu sa ne ocupam de contractarea acelor servicii funerare cu frigider mortuar care sa poata sa vina in sprijinul acelei familii indoliate.

Cum te poti impaca cu o anumita situatie?

Cu toate ca uneori aceste lucruri sunt considerate lucruri peste masura, foarte multe persoane au fost de acord ca pe timp de vara pentru a putea duce trupul neinsufletit la cimitir va fi nevoie de un transport funerar ceva mai special decat cele clasice cu care, fireste, ne-am obisnuit de-a lungul timpului. Si cu toate astea ar trebui sa incercam sa vedem toate aceste lucruri altfel, mai ales ca tehnologia s-a schimbat si prin urmare si lumea a evoluat.

Trebuie doar sa vedem ce se intampla in jurul nostru, sa vedem cum s-au schimbat toate astea si care este adevaratul lor sens. Sau poate ca inca mai avem nevoie de ceva timp sa ne obisnuim cu toate situatiile din jurul nostru, desi pentru unele nu ne vom simti niciodata pregatiti sa le putem confrunta. Insa chiar si asa cu aceasta temere a noastra lucruri si situatii precum inmormantarea cuiva foarte apropiat ne dau peste cap si ne schimba complet perceptia despre ceea ce noi stiam pana in acel moment despre viata.

Cu cat ne obisnuim intr-o perioada cat mai scurta cu ceea ce se poate intampla, cu atat ne vom da seama ce reprezinta cu adevarat evolutia noastra. Iar daca aveati impresia ca sunteti scutiti de astfel de situatii nu uitati ca pe aceasta lume nu sunteti singuri, si mai cu seama veti avea de pierdut si voi persoane dragi la care tineti.

Oricum ideal ar fi ca atunci cand nu va simtiti in stare sa va preocupati de inmormantare sau pur si simplu vreti doar sa stati si sa va plangeti mortul ar trebui sa luati in calcul ca toate celelalte procedee si tot ce este necesar pentru slujba de inmormantare sa le lasati in seama firmelor de pompe funebre. Cel putin asa o sa fiti mult mai impacati cu acea situatie.