Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


5 motive pentru a factura online

Birocratia este una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta un business la inceput si de multe ori,…

By Razvan Nemesu , in Sfaturi , at May 17, 2017

Birocratia este una dintre problemele cele mai mari cu care se confrunta un business la inceput si de multe ori, una dintre greselile majore facute este alegerea facturarii clasice, cu ajutorul tipizatelor. Din fericire, exista solutii mult mai elegante, cum ar fi www.contazen.ro. Contazen este un program facturare gratuit, care aduce o multime de avantaje ce iti pot contura succesul in afacere.

Iata, asadar, 5 motive pentru a factura online:

  • Este gratuit. Orice afacere inseamna cheltuieli, de multe ori foarte mari. Este pacat sa cheltuiesti pe absolut orice, inclusiv pentr hartia tipizatelor. Cel mai bine este sa alegi un program de facturare gratuit, online, in care sa ai deplina incredere si care sa nu iti solicite nicio investitie.
  • Este rapid. Cu siguranta, un program de facturare online te ajuta sa economisesti foarte mult timp si evident, foarte multi bani. Daca ai clienti care iti platesc lunar, nu trebuie sa notezi de fiecare data datele acestora si poti factura in doar cateva secunde.
  • Te ajuta sa emiti mult mai repede statistici. Un program de facturare online iti ofera sansa de a vedea mult mai repede statisticile firmei, la sfarsit de luna, ceea ce ofera un ajutor real si pentru departamentul de contabilitate.
  • Nu exista riscul de greseli. Greselile sunt omenesti, insa in cazul in care sunt facute pe o factura online pot fi corectate mult mai usor, ceea ce este un foarte mare plus.
  • Ajuta la o fluidizare a platilor. In comparatie cu facturarea traditionala, facturarea online este mult mai eficienta atunci cand vine vorba despre fluidizarea platilor. Cu ajutorul unui program bun poti sa te asiguri ca fiecare client isi aminteste care are o datorie catre tine si poti automatiza extrem de bine intregul proces de plata.

Practic, un program de facturare online te ajuta sa economisesti bani si timp, fiind o solutie mai mult decat economica pentru o firma aflata la inceput, cu o multime de avantaje majore.

Comments

comments