Saturday, November 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul cuplurilor de vedete care demonstreaza ca dragostea dureaza in timp

Succesul pe plan personal in lumea showbizzului nu este un lucru usor. Uneori este o misiunea imposibila. Exista cupluri care…

By AncaP , in Interesant , at April 2, 2017 Tags: , ,

Succesul pe plan personal in lumea showbizzului nu este un lucru usor. Uneori este o misiunea imposibila. Exista cupluri care despart dupa o perioada scurta de relatie provocand veritabile scandaluri mediatice. Johnny Depp si Brad Pitt reprezinta cele mai triste exemple in acest sens. Cauzele ce au dus la despartire si divort sunt cunoscute de toata lumea, rufele sunt spalate in public. Cum sa mai crezi in iubire dupa un astfel de divort tumultos si, mai ales, scump?

Insa, din fericire, exista si cupluri de vedete care ne demonstreaza ca dragostea dureaza in timp in ciuda faptului ca sunt vedete.

les-couples-de-stars-qui-durent-2-655x344

Beyonce Knowles si Jay Z. Intr-o relatie de mai bine de 15 ani, cei doi cantareti s-au casatorit in 2008. Curand, vor sarbatori 10 ani de casnicie. Cu toate acestea, par mai uniti ca niciodata, mai ales ca Beyonce este din nou insarcinata.

les-couples-de-stars-qui-durent-4-655x344

David si Victoria Beckham. Cu siguranta cei doi formeaza unul din cele mai mistice cupluri din showbizz. Chiar daca presa l-a acuzat pe fotbalist in repetate randuri de infidelitate, Victoria nu pare dispusa sa incheie relatia cu carismaticul David. Dupa fiecare tradare relatia lor pare si mai puternica. Cei doi sunt casatoriti din 1999.

les-couples-de-stars-qui-durent-3-655x344

Simon Baker si Rebecca Rig.  Simon Baker, mentalistul nostru preferat este casatorit cu actrita Rebecca Rig, actrita pe care am vazut-o in filme precum Jerry Maguire si Fair Game. Cei doi actori sunt casatoriti din 1998 si au impreuna trei copii.

les-couples-de-stars-qui-durent-5-655x344

Tom Hanks si Rita Wilson. Ambii actori, cei doi s-au casatorit in 1988 si au impreuna doi copii. In ciuda trecerii timpului, relatia dintre cei doi pare mai solida ca niciodata, nici succesul, nici esecul nu a reusit sa ii desparta.

les-couples-de-stars-qui-durent-7-655x344

Denzel si Pauletta Washington. Cuplul s-a casatorit in 1983 si au impreuna patru copii, toti majori. La ei putem vorbi cu adevarat de o casnicie reusita. Cel mai stabil si mai solid pe care l-a cunoscut lumea show-business-ului.

Comments

comments