Thursday, May 19, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top cele mai frumoase destinatii pentru luna mai

Vara, cel mai frumos anotimp al vacantelor, se apropie incet, dar sigur. Nu mai ai insa rabdare si vrei sa…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 29, 2017 Tags: , , , , , , ,

Vara, cel mai frumos anotimp al vacantelor, se apropie incet, dar sigur. Nu mai ai insa rabdare si vrei sa mergi cat mai repede in vacanta? Pot profita de week-endul prelungit de la inceputul lunii mai si sa profiti deja de razele de soare bine meritate. Care sunt cele mai insorite destinatii pentru luna mai?

mai

Palermo, Italia. O natura frumoasa si foarte variata, un amestec arhitectural de culturi dar si cea mai delicioasa bucatarie… Palermo are de toate. Capitala Siciliei are cele mai frumoase temperaturi care nu scad sub 20 de grade.

Alicante, Spania. Alicante este destinatia din Spania supranumita si « orasul soarelui ». cei care vor sa profite din plin de soare in luna mai, cu siguranta ca vor avea ce sa faca aici. Plaje pentru bronzat,un delicios tapas, in nenumaratele restaurante din jur,dar si parcurile acvatice din jur… Alicante are de toate pentru toate gusturile.

Lisabona, Portugalia. Capitala portugheza este o destinatie foarte fermecatoare, cu stradute stramte, case colorate si cele mai frumoase piete. Iar cei care adora shoppingul, vor adora cu siguranta si zona comerciala a oasului. Atmosfera sa autentica, face din aceasta destinatie o destinatie unica pentru luna mai.

Dar poti alege sa ajungi si prin Andaluzia,Baleare sau Sardinia, destinatii care au deja aluri estivale.

Scotia. Luna mai este perioada ideala in care poti descoperi fabuloasa Scotie cu peisajele sale magice. Te poti plimba pe frumoasele stradute din Edinburgh sau sa descoperi numeroasele sala castele incarcate cu istorie. Oricum, Scotia este o destinatie care va sti cum sa te suprinda.

Luna mai este o perioada pretioasa in care poti descoperi una din comorile tarii noastre, cu care ne mandrim peste tot. Este vorba despre Delta Dunarii, rezervatia naturala clasata in Patrimoniul Unesco. In luna mai, Delta nu este inca invadata de tantari si vei putea admira migratia pasarilor calatoare in aceasta perioada.

Peisaje salbatice in floare…turisti foarte putini…luna mai este ocazia ideala si pentru a descoperi bijuteriile din Kirghizistan.

Plaje magnifice, dar si o atmosfera otomana pe malul Adriaticii…astfel este Albania, luminoasa si minunata sublimata de blandul soare din luna mai.

Comments

comments