Top cele mai frumoase destinatii europene pentru luna mai

Photo of author

By AncaP

Luna mai 2017 este luna care promite sa te delecteze cu cele mai frumoase propuneri pentru cele mai speciale vacante. Mai ales datorita faptului ca vine nu cu unul, ci cu doua week-enduri prelungite.

grecia

Deci cum ar fi sa te gandesti de pe acum la cele mai frumoase idei de citytrips in cel mai frumoase destinatii europene?

Istanbul. Istanbul este un oras plin de contraste, un oras unde vei intalni istoria la orice pas si unde te vei putea lasa dus in ritmul farmecelor Orientului. Un oras care nu seamana deloc cu niciun alt oras, mai ales daca alegi sa pleci in luna mai. Cele 1001 cartiere ale sale, rezerva fiecare surprize, unele mai diferite ca celelalte. Trebuie neaparat sa descoperi aici Grand Bazar sau Moscheea Albastra. Te poti gandi chiar la o minunata croaziera pe Bosfor.

Insulele Ciclade, Grecia. Cu siguranta ca visezi deja de mult sa ajungi prin Grecia sa descoperi cele mai frumoase insule din Marea Egee Meridionala. Doar 24 de insule sunt aici locuite din cele 50. Poti organiza un sejur pentru a descoperi mai multe insule. Insulele Amorgos, Sifnos, Milos, Rhodeo, Santorini, Paros sau Myconos se preteaza unor activitati extrem de variate. Sa nu uitam insa ca in Grecia se afla cele mai frumoase plaje din lume, dar si cele mai superbe peisaje. Vei gasi cele mai fabuloase si mai paradisiace locuri, vei explora cu uimire si placere cele mai frumoase locuri de aici si te vei odihni cu siguranta pe una din cele mai frumoase plaje cu nisip fin. Insule magnifice intre natura, mare si istorie.

Berlin. Berlin este o destinatie culturala must have din Europa. Te poti plimba pe stradutele sale umbrite din diferitele cartiere, sa admiri o arhitectura mai austera si sa descoperi un trecut tumultuos. Trecutul este deci aici omniprezent, dar asta nu impiedica Berlinul sa fie un nume de referinta atunci cand vine vorba despre arta, design, moda sau muzica.

Vei descoperi astfel ca orasul Berlin este unul foarte complex si unul iesit din comun.