Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 7 orase de descoperit in Spania

Vrei sa pleci in Spania in aceasta vara? Foarte bine. Teritoriul iberic are foarte multe de oferit atunci cand vine…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 5, 2017 Tags: , , , , ,

Vrei sa pleci in Spania in aceasta vara? Foarte bine. Teritoriul iberic are foarte multe de oferit atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase vacante pentru familii, prieteni sau pentru cele mai frumoase descoperiri.

Dar Spania nu inseamna doar Barcelona. Mai are inca o multime de orase de decoperit. Care sunt acestea?

spania

Sevilia. De cand s-a renovat centrul orasului sau, Sevilia, a redevenit un loc foarte aglomerat si foarte cool din Spania. Shopping, galerii de arta, o arhitectura istorica si design, in mod evident si soare… ce ai putea cere mai  mult?

Ibiza. Ibiza este orasul petrecaretilor prin excelenta. Dar este si orasul celor care au cea mai relaxata atitudine si cea mai boema. Nu e de mirare deoarece cadrul este unul mai mult decat sublim.

San Sebastian. Cel mai cunoscut oras din regiunea basca a Spaniei, San Sebastian este locul ideal unde te poti relaxa pe cele mai frumoase plaje insorite. Dar si unde poti savura un delicios tapas traditional. Lunga sa promenada de pe malul marii merita sa fe descoperita. Vechiul oras cu stradutele sale stramte si autentice este plin de viata si foarte fermecator.

Valencia. In afara plajelor sale, Valencia mai inseamna cetatea artelor si a stiintei, un complex futurist, unde sunt adapostite muzee, cinematografe si teatre. In plus, aici poti savura cea mai delicioasa varianta de paella.

Segovia. Un oras foarte mic, aflat la confluenta raurilor Eresma si Clamores, care are cel mai somptuos castel din lumea intreaga. Deci daca esti prin zona, nu ar trebui sa ratezi acest spectacol pentru nimic in lume.

San Lorenzo El Escorial. La aproximativ o ora de mers la nord- vest de Madrid, aceasta destinatie turistica este unul din cele mai mici orase inscrise in Patrimoniul Unesco. Un loc pur si simplu magnific…

Madrid. Daca ajungi prin Madrid, trebuie sa descoperi neaparat cartierul Palatului Regal si sa le lasi impregnat de frumusetea naturala a Parcului Retiro. Iar la sfarsitul fiecarei zile poti sta pe terasa sa savurezi un pahar savuros cu rioja.

Deci fiecare oras din Spania are ambianta sa particulara si bogatii unice de decoperit