Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii perfecte pentru vacante cu ghiozdanul in spate

Cei care adora la nebunie sa evadeze in natura, cu ghiozdanul in spate si sa decsopere liberi maretia naturii vor…


Cei care adora la nebunie sa evadeze in natura, cu ghiozdanul in spate si sa decsopere liberi maretia naturii vor aprecia cu siguranta sa descopere un top al destinatiilor perfecte pentru un periplu in afara potecilor batatorite.

ghiozdan

Care sunt destinatiile dedescoperit cu ghiozdanul in spate?

Thailanda. Fie ca alegi sa descoperi feericul Bangkok, magnificele sale plaje sau tempelele si palatele maiestuoase de aici, cu siguranta ca Thailanda este o destinatie care iti va ramane in suflet. Poti sa te intalnesti cu alti turisti la Chїang Mai sau sa participi la Fuul Moon Party.

Bolivia. Daca vrei sa decoperi niste peisaje care iti vor taia respiratia, trebuie sa ajungi neaparat prin Bolivia, cu maiestuosul sau Salar D’Uyuni. Dar trebuie sa treci si pe langa lacul Titicaca sau vulcanii din parcul Amboro. Deci o calatorie cu ghiozdanul in spate este un lucru ideal pe aici. Poti sa te gandesti sa alegi unele circuite cu halte la locuitori.

Serbia. Serbia este o destinatie turistica primitoare, autentica si festiva, mai ales in Belgrad. Deci ii poate seduce atat pe cei care iubesc drumetiile si natura, cat ci pe cei care iubesc distractiile sau descoperirile istorice. Parcul National Kopaonik sau Cheile Derdap sunt cea mai buna alegere.

Peru. Peru este un loc minunat unde te poti bucura de cele mai frumoase excursii cu rucsacul in spate. In plus, Peru nu inseamna doar Machu Picchu, ci si Cordilierii Blanca sau padurea amazoniana.

Birmania. Satucuri lacustre, manastiri, peisaje fabuloase… Myanmar sau Birmania este o destinatie turistica care are o multime de atuuri. O destinatie care te va seduce cu siguranta si unde vei ramane cu gura casca in fata peisajelor sale. Cei care iubesc bucataria exotica, grotele sanctuare, rizierele sau siturile arheologice vor avea ce descoperi aici. De la Hpa- An si pana la Bagan, trecand si prin satucurile regale din jurul regiunii Mandalay sau prin plajele din partea de sud, periplul prin Birmania promite sa fie unul minunat, plasat sub semnul descoperirilor dar si al relaxarii.