Thursday, February 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 destinatii ideale pentru luna mai

In luna mai poti sa faci doar ce vrei…deci nu ai nicio scuza daca bagajele nu iti sunt pregatite inca….

By AncaP , in Topuri din lume , at April 18, 2017 Tags: , , , , , , ,

In luna mai poti sa faci doar ce vrei…deci nu ai nicio scuza daca bagajele nu iti sunt pregatite inca. Trebuie neaparat sa descoperi noi culturi si noi locuri minunate. Care sunt cele mai frumoase destinatii de descoperit in luna mai?

mai

Algarve, Portugalia. Cu temperaturi care nu coboara sub 20 de grade, Algarve este cea mai frumoasa destinatie de descoperit in luna mai. Partea de sud, una din cele mai frumoase din tara, prezinta o natura salbatica minunata care se intalneste cu oceanul. In plus, in luna mai te vei putea bucura de cele mai atractive preturi, de o liniste si de un calm in afara sezonului.

Edinburgh, Scotia. In aceasta perioada, acest oras minunat din Scotia este foarte insorit si vegetatia in floare este sublima peste tot prin oras. Deci este locul perfect pentru o escapada de cateva zile. Capitala Scotiei este clasata in Patrimoniul Unesco pentru vechiul sau oras medieval si mai are o multime de comori care aspteapta doa sa fie descoperite. Sa nu uitam nici de whisky…

Malta. Cu un soare prezent in jur de 10 ore pe zi, Malta este destinatia ideala pentru a profita de mare in luna mai. Poti vizita orasele culturale de aici si sa descoperi o istorie minunata, sa te plimbi pe malul marii, sa citesti romanul tau preferat pe terasa sau sa savurezi pranzul pe o terasa.

Praga, Republica Ceha. Primavara, poti descoperi Praga sub o alta lumina. Parcurile incep sa infloreasca, pasaricile incep sa cante prin copaci si razele soarelui se reflecta asupra clopotelor din oras. Praga are deci alura unui oras din basme care iti va ramane la suflet cu siguranta.

Bali, Indonezia. Sezonul ploilor se incheie in sfarsit aici in aceasta perioada deci a sosit momentul ideal de a descoperi aceasta destinatie minunata. In mai, insula Bali inca mai este departe de hoarda de turisti care o invadeaza mai ales vara in plin sezon. Cu templele sale magnifice, plimbarile printre riziere si cele mai frumoase plaje, Bali este cu siguranta paradisul pe pamant unde te poti bucura de o multime de activitati.

Comments

comments