Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 cele mai bune parcuri acvatice din Europa

Daca esti fan placeri acvatice, in acest caz, acest top ti se va potrivi de minune. Care sunt cele mai…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 25, 2017 Tags: , , , , , ,

Daca esti fan placeri acvatice, in acest caz, acest top ti se va potrivi de minune. Care sunt cele mai cool parcuri acvatice din Europa? Care sunt experientele de neuitat care te asteapta?

parcuri

Daca incepi deja sa iti planifici activitatile pentru vacanta de vara, acest top ar putea sa vina cu cateva idei. Cum ar fi sa imbini de minune vacanta cu placerile nautice?

faliraki

Faliraki Water Park, Rhodos. Rhodos face parte din categoria celor mai frumoase si mai populare insule grecesti. Un sejur la Rhodos este o experienta de neuitat pentru foarte multi turisti, mai ales atunci cand vizitezi si un parc legendar precum Faliraki. Vei trai aici experiente de neuitat, mai ales la toboganul Kamikaze.

Aqualandia Jesolo, Italia, Adriatica. Parcul acvatic Aqualandia din Jesolo, aflat la o distanta mica fata de Venetia, este cel mai parc acvatic, dar si cel mai mare. Pe 80 000 de metri patrati vei putea descoperi 26 de atractii pasionante si variate, repartizate pe 7 domenii tematice variate.

alvarge

Slide&Splash Waterslide Park, Algarve. Portugalia cea insorita este o destinatie foarte populara printre turisti. Mai ales cea mai meridionala regiune a tarii, Algarve. Aici chiar ai ce face. Iar o zi la Slide&Splash Waterslide Park, te asteapta cu numeroase tobogane imense, cu piscine si spectacole amuzante. Cireasa de pe tort adica atunci cand vine vorba despre un sejur in Algarve.

Parcul Acvatic Fasouri Watermania. Un paradis acvatic de 100. 000 de metri patrati, parcul acvatic Fasouri te astepta in Cipru, in partea de sud a insulei. Vei gasi aici peste 30 de tobogane foarte atragatoare dar si o multime de alte activitati interesante care promit toate o zi de neuitat. Parcul este locul perfect atat pentru cei mici, cat si pentru cei mai mari.

siam

Siam Park, Tenerife. Cel mai mare parc acvatic din Europa, Siam Park, din Insulele Canare este pe primul loc atunci cand vine vorba despre parcurile acvatice din Europa. Toboganele sunt aici incredibile si cu siguranta ca nu iti ajunge o singura zi pentru a le incerca pe toate. Are un stil thailandez care se reflecta in toate atractiile de aici si cel mai mare lac artificial din lume.

 

Comments

comments