Saturday, February 24, 2024
Afli informatiile care conteaza


Top 4 hoteluri unice in lume

Pentru a atrage mai multi clienti si pentru a se diferentia de concurenta, proprietarii de hoteluri incearca in permanenta sa…

By AncaP , in Interesant Topuri din lume , at April 14, 2017 Tags:

Pentru a atrage mai multi clienti si pentru a se diferentia de concurenta, proprietarii de hoteluri incearca in permanenta sa vina cu concepte noi si originale. In cele ce urmeaza va propunem sa descoperiti o serie de hoteluri unice in lume, cu adevarat impresionante. Fie ca poseda o arhitectura cu totul si cu totul originala, fie sunt construite in locuri exotice, acest hoteluri le promit clientilor o experienta inedita si o relaxare totala.

top-6-hotels-plus-uniques-monde3-800x600

Hotelul de gheata din Jukkasjärvi, Suedia. Hotelul de gheata din Jukkasjärvi, Suedia este un hotel efemer cu adevarat impresionant. Acest hotel este reconstruit an de an cu gheata si zapada. Peretii, paturile, decoratiunile…totul este facut din gheata. Deschis din decembrie pana in aprilie, acest hotel este primul de acest gen dar si cel mai mare din lume.

top-6-hotels-plus-uniques-monde5

Montana Magica Lodge, Chile. Situat in mijlocul padurii din Patagonia, in rezerva biologica Huilo Huilo, Montana Magica Lodge este un hotel dotat cu o arhitectura originala si unica. Construit sub forma unui vulcan in mijlocul padurii, acest hotel le promite clientilor sai o relaxare totala. In varful hotelului se afla o cascada care uda hotelul in intregime, dand viata unei vegetatii pe peretii exteriori ai hotelului.

top-6-hotels-plus-uniques-monde6

Manta Resort, Zanzibar. La Zanzibar, mai precis pe magnifica insula Pemba si a magnificelor sale funduri marine se afla Manta Resort. Un hotel magnific care a deschis pentru clientii sai o camera submarina si care le propune cuplurilor sa se cazeze aici pentru o noapte sau doua. Cuplurile au astfel posibilitatea de a profita de o priveliste magnifica.

top-6-hotels-plus-uniques-monde1

Ascher Cliff, Elvetia. Visezi sa te trezesti dimineata in mijlocul muntilor, sa profiti de o panorama care iti taie rasuflarea, sa faci drumetii si sa respiri aer curat? Daca rapsunsul este Da, hotelul Ascher Cliff ar putea fi locul ideal pentru tine. Cocotat pe o stanca de 100m, acest hotel le ofera clientilor sai o panorama impresionanta asupra stancilor imense din Alpstein.