Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai mari acvarii din lume

vIata submarina ne face sa visam si ne fascineaza dintotdeauna. In plus, este un domeniu adulat atat de cei mici…

By AncaP , in Topuri din lume , at April 27, 2017 Tags: , , , , , , , ,

vIata submarina ne face sa visam si ne fascineaza dintotdeauna. In plus, este un domeniu adulat atat de cei mici cat si de cei mai mari. Cum ar fi deci ca in urmatoarea vacanta sa te scunfunzi intr-un univers fantastic vizitand cele mai mari acvarii din lume?

heng

Acvariul gigantic de pe Insula Hengqin. Cu cei 49 de milioane de litri de apa ai sai, acest acvariu gigantic chinez este unul din cele mai impresionante din lume. Se afla pe Insula Hengqin, nu departe de Insula Macao.

Acvariul din Atlanta. In inima Statelor Unite, in Georgia, se afla un acvariu imens care contine nu mai putin de 100 000 de specii de animale marine. In plus, este singurul din Occident care se poate lauda cu prezenta unor specii precum balenele si rechinii.

oki

Acvariul Okinawa Churaumi. Pleaca in Japonia pentru a descoperi un acvariu fabulos care adaposteste numeroase specii de rechini si de balene. Iar bazinul principal este intr-atat de mare, incat este denumit Marea Kuroshio.

Dubai Mall. Este o atractie mai mult decat extraordinara in plin centru al celui mai mare centru comercial din lume.

shang

Acvariul oceanic din Shanghai. China detine 2 acvarii colosale. Unul dintre ele se afla la Shanghai, unde va trebui sa intri intr-un tunel pentru a observa cele mai colorate specii de animale marine care evolueaza la peste 150 de metri adancime.

Acvariul Turkazoo. In Turcia, vei putea admira unul din cele mai mari tuneluri din lume aflat sub o mare artificiala. Aici vei putea admira peste 10 000 de specii de animale marine.

monte

Golful Monterey. In California, USA, vei gasi cel mai mare spatiu din lume construit doar cu ferestre. Iar aici se vor putea admira peste 35 000 de specii de animale marine in doua bazine fabuloase.

Oceanografic. Iata cel mai mare acvariu din Europa. Iar aici in Spania, vei putea descoperi o multime de bazine care reproduc toate ecosistemele de pe planeta.

africa

Acvariul din Africa de Sud. Acvariul Ushaka Marine Worlds este ideal pentru cei care vor sa traiasca senzatii forte in vacanta, deoarece numarul rechinilor adapostiti aici este gigantic.

Acvariul Hillarys. In Australia nu departe de Perth, se afla un acvariu fabulos unde vei putea inota printre pesti.

Comments

comments