Friday, June 18, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 10 cele mai frumoase destinatii naturale de descoperit in 2017

In anul 2017 vrei sa stai mai mult prin natura si sa descoperi comorile sale fabuloase? Colturi pline cu verdeata,…


In anul 2017 vrei sa stai mai mult prin natura si sa descoperi comorile sale fabuloase? Colturi pline cu verdeata, plaje salbatice, deserturi infinite… care sunt cele mai frumoase destinatii naturale de descoperit?

plitvice

Lacurile Plitvice. In partea de vest a Croatiei, Parcul National al Lacurilor Plitvice ofera cel mai feeric spectacol. Aici se afla 16 lacuri, fiecare din ele varsandu-se in urmatorul prin intermediul unei cascade. Apa cristalina este extrem de tentanta…

iSimangliso, Africa de Sud. Rezervatia iSimangliso din Africa de Sud ofera un mediu cu 1001 fatete. Aici vei putea descoperi atat recifi de corali, cat si plaje lungi de nisip, dune pe coasta sau mlastini…

jeju

Insula Jeju, Coreea de Sud. Insula vulcanica Jeju este una din destinatiile preferate ale sud-coreenilor. Mai ales pentru luna de miere. Vulcanii sai, grotele sale, falezele, dar si muntele Halla-san, cel mai inalt din tara, ofera un cadru ideal pentru cele mai frumoase drumetii.

Parcul Ischigualasto, Argentina. Impreuna cu parcul Talampaya, parcul Ischigualasto se intinde pe o suprafata de peste 275 000 de hectare. Supranumit si Valea Lunii, acest parc detine un ansamblu foarte important de fosile.

altai

Muntii Aurii din Altaї, Rusia. In Muntii Aurii din inima Siberiei, caii pot profita din plin de cele mai imense si de cele mai frumoase pajisti, cu muntii pe fundal, mai ales pe platoul Oukok.

Insulele Eoliene. Un arhipelag vulcanic aflat in largul coastei de nord-est a Siciliei, Insulele Eoliene, 17 in total, ofera fiecare cele mai diferite peisaje. Peisaje lunare, vulcani, plaje cu nisip negru… Lipari, insula princiapala a arhipelagului este fabuloasa.

shire

Peninsula Shiretoko, Japonia. Numele sau inseamna acolo unde se termna pamantul. Aici, in partea de nord –est a Insulei Hokkaido, se pot observa ultimii ursi din Japonia, intr-un cadru splendid compus din faleze, cascade si lacuri foarte adanci.

Insula Komodo, Indonezia. Caldura torida, foarte putina vegetatie, dragoni in libertate… Insula Komodo are alurile unui pamant ancestral, unde sunt adapostite peste 1700 de specii de soparle care ajung pana la 3 metri lungime.

dahs

Desertul Dash-e- Lut, Iran. Aceste coline cu forme ovale apartin unui desert sarat din provincia Kerman, fiind unul din cele mai calduroase locuri din lume.

Insula Amrum, Germania. Amrum este un loc celebru pentru farul sau, oamenii venind aici sa observe pasarile.

 

Comments

comments