Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Un top al persoanelor cu o culoare de piele unica

Chiar daca, in copilarie si in adolescenta au fost umilite si batjocorite din cauza aspectului fizic aceste persoane au reusit…

By AncaP , in Ciudat Interesant , at March 22, 2017 Tags:

Chiar daca, in copilarie si in adolescenta au fost umilite si batjocorite din cauza aspectului fizic aceste persoane au reusit sa isi transforme ”imperfectiunile” in sursa de admiratie. Aceste persoane reprezinta dovada vie ca azi dfierenta poate fi un atu, chiar o sansa.

5-personnes-qui-possedent-une-couleur-de-peau-unique-2-500x262

Connie Chiu. Connie Chiu este o tanara de origine chineza, albinoasa. Nascuta in Hong Kong, Connie s-a mutat impreuna cu familia sa in Suedia la varsta de sapte ani. Connie este singura din familia sa afectata de albinism. Culoarea speciala a pielii sale si ochii sai mov au suscitat admiratia agentiilor de moda care au decis sa o recruteze. Astfel, la 24 de ani a debutat in cariera de manechin. Insa, abia dupa colaborarea cu Jean-Paul Gaultier a reusit sa devina celebra.

5-personnes-qui-possedent-une-couleur-de-peau-unique2

Khoudia Diop. Khoudia Diop este o tanara senegaleza care a facut ravagii cu pielea sa neagra, de culoarea abanosului. Deoarece intotdeauna a fost batjocorita din cauza culorii pielii sale, Khoudia este azi, mai mandra ca niciodata de particularitatea sa. Supranumita zeita melaninei, tanarul manechin a stiut sa se accepte asa cum este si le sfatuieste pe persoanele asemenea ei, mai diferite, sa faca acelasi lucru.

5-personnes-qui-possedent-une-couleur-de-peau-unique3

Ralph Souffrant. Originar din Haiti, Ralph Souffrant s-a mutat la 9 ani la New York impreuna cu familia sa. La fel ca si Khoudia Diop, in copilarie si in adolescenta Ralph a fost umilit si batjocorit de ceilalti copii din cauza aspectului sau fizic. Un aspect care i-a permis lui Ralph sa semneze un contract cu o agentie de modele si sa fie ales, in aceeasi zi, sa participe la showul Yeezy, o colaborare intre Kanye West si Adidas.

5-personnes-qui-possedent-une-couleur-de-peau-unique4

Winnie Harlow este un manechin de origine canadiana cunoscut pentru depigmentarea pielii sale din cauza bolii de care sufera, vitiligo. In varsta de 22 de ani, Winnie a stiut sa isi accepte boala, sa transforme ceea ce multi considera o imperfectiune intr-o sursa de admiratie si sa se bucure de succes.

Comments

comments