Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai nebune atractii din Las Vegas

Nu ai cum sa te plictisesti in Las Vegas, supranumit Orasul Pacatelor. In afara de casatoriile efectuate de personaje imbracate…

By AncaP , in Interesant , at March 30, 2017 Tags:

Nu ai cum sa te plictisesti in Las Vegas, supranumit Orasul Pacatelor. In afara de casatoriile efectuate de personaje imbracate in Elvis si de cazinouri, capitala mondiala a jocurilor are o multime de lucruri de oferit turistilor sai. Iata un top al celor mai nebune atractii din Las Vegas.

Condu pe o pista de masini din Fast and Furious 7. Incepem topul nostru cu o propunere mai putin obisnuita: cum ar fi sa conduci o masina pe pista ce a servit drept platou de filmare celebrului Fast and Furious 7? Pe circuitul Las Vegas Motor Speedway, ai posibilitatea de a urca intr-un Ferrari 459 Italia sau intr-un Nissan GT-R si sa atingi o viteza de pana la 300 km/h. Societatea Dream Racing le ofera turistilor posibilitatea de a trai o experienta de neuitat in schimbul sumei de 325 de dolari.

Las-Vegas-Strip-at-night-high-vantage-iStock_000082066557_Large-2-707x396

Yoga cu delfinii in cadrul hotelului Mirage. Este un lucru usor sa iti gasesti armonia si echilibrul practicand Yoga. Iar acest lucru este posibil tocmai in Las Vegas, inconjurat de delfini, cum altfel? Ti se pare o activitate mai putin obisnuita? Chiar asa si este.  Insa, dupa cum bine stii si tu, in Las Vegas totul este posibil. Poti practica un curs de Yoga in interiorul hotelului Mirage, intr-o camera cu vitrine care ofera o priveliste superba asupra lumii submarine. In aceasta ambianta unica vei putea sa iti regasesti pacea interioara.

Ia lectii de striptease. Striptease-ul reprezinta o veritabila religie in Las Vegas prin urmare este cat se poate de normal ca orice turist sosit in regiune sa ia astfel de lectii. Pentru doar 39,99 de dolari, poti lua lectii de striptease la Striper 101, la Planet Hollywood Resort si sa inveti cum sa fii sexy la bara. Miscarile de dans invatate aici se pot admira si la Gentelman’s Club. La incheierea cursului vei primi o diploma.

Comments

comments