Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai discrete tatuaje de vedete

Cine a spus ca trebuie sa ai corpul acoperit cu tatuaje pentru a fi in tendinte? Unele vedete au inteles…

By AncaP , in Interesant , at March 20, 2017 Tags:

Cine a spus ca trebuie sa ai corpul acoperit cu tatuaje pentru a fi in tendinte? Unele vedete au inteles acest lucru si au optat pentru tatuaje mici, discrete, insa cu o simbolica speciala.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-1

Katy Perry si micul sau tatuaj cu Hello Kitty. Nu-i asa ca este pur si simplu adorabil acest capusor de pisica pe care toate fetitele il adora? Nimic mai simbolic, optand pentru acest tatuaj, Katy Perry ne arata ca si-a pastrat sufletul de copil.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-2

Rihanna cu al ei tatuaj, Shhh. Dificil de spus daca aceste cateva litere ne indeamna sa pastram tacerea sau are un cu totul alt inteles….Datorita caracterului vulcanic al purtatoarei, Rihanna, raspunul este un mister.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-4

Sabia cu laser a fermecatorului Zayn Malik. Acest tatuaj inspirat din Star Wars nu este decat expresia unui adolescent care inca mai traieste in Zayn. Forta fie cu voi.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-5

Tatuajele it-girl ale lui Kylie Jenner. Degetele par locul preferat al vedetelor pentru un mic tatuaj discret. Ultima nascuta dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner a ales si ea acest loc pentru a-si face un tatuaj. Kylie si-a facut acest tatuaj deodata cu una din cele mai bune prietene ale sale, Jordyn Woods. Prin urmare, acest tatuaj simbolizeaza prietenia.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-6

Tatuajul cu copil al lui David Beckham. Cu siguranta unul din cele mai ciudate tatuaje intalnite pana in prezent. Fostul fotbalist de origine britanica David Beckham cu corpul plin de tatuaje de tot genul isi poarta cu mandrete acest tatuaj ce infatiseaza un copil. David nu a facut decat sa reproduca un desen realizat de fiica sa Harper.

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-9

Papagalul lui Jessica Biel. Simbolul pacii, al puritatii si al libertatii, porumbelul este un tatuaj clasic insa care functioneaza de fiecare data. Discret, Jessica Biel a ales sa isi faca acest tatuaj pe abdomen. Sexy, nu-i asa?

tatouages-mimi-de-nos-stars-preferees-8

Diamantul lui Cara Delevigne. Artista are o multime de tatuaje, inimioare, fluturasi si…un diamant negru inconjurat de stele care se potriveste de minune personalitatii sale.

Comments

comments