Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul actorilor care au regretat ca au jucat intr-unul din filmele lor

Dupa lansarea unuia din filmele in care au jucat, exista actori care regreta ca au luat decizia de a juca…

By AncaP , in Interesant , at March 4, 2017

Dupa lansarea unuia din filmele in care au jucat, exista actori care regreta ca au luat decizia de a juca in filmul respectiv. Dezamagiti fie de propria prestatie in film, fie de scenariul sau realizarea filmului, acesti actori au declarat ca nu sunt deloc mandri de ce au realizat, in ciuda marelui succes de care s-au bucurat unele productii in care au jucat. Este si cazul actorilor si actritelor pe care o sa-i prezentam mai jos.

6-acteurs-actrices-ont-regrette-davoir-joue-certains-films1

Edward Norton in The Incredible Hulk. Dupa ce l-a interpretat pe monstrul verde din filmul The Incredible Hulk, Edward Norton a luat decizia de a nu mai juca in continuarea filmului. Pentru actor, montajul acestui film a fost dezamagitor. Ba mai mult, actorul a incercat sa boicoteze campania de promovare a filmului. Actorul a fost inlocuit de Mark Ruffalo.

6-acteurs-actrices-ont-regrette-davoir-joue-certains-films2

Nicole Kidman in Australia. Dupa incheierea filmarilor, inainte de premiera filmului Australia, Nicole Kidman s-a facut nevazuta impreuna cu sotul sau. In realitate, cuplul a luat primul avion, dornici sa paraseasca tara de urgenta. Abia mai tarziu, actrita a declarat a fost extrem de dezamagita de scenariul filmului dar si de prestatia sa pe care o considera mediocra. Actrita a declarat ca nu a reusit sa se conecteze emotional cu personajul.

6-acteurs-actrices-ont-regrette-davoir-joue-certains-films3

Jackie Chan in Rush Hour. Dupa lansarea filmului Rush Hour in 1998, Jackie Chan si-a declarat dezamagirea in privinta acestui fim. Chiar daca acest film i-a adus un succes imens in intreaga lume, Jackie Chan nu este deloc mandru de acest film. Actorul a declarat ca nu i-a placut nici filmul, nici scenele de actiune, mult prea americane pentru gustul sau.

6-acteurs-actrices-ont-regrette-davoir-joue-certains-films6

Mila Kunis in American Psycho 2. Dupa lansarea filmului American Psycho 2, film in care Mila Kunis a jucat rolul unei studente instabile care a reusit sa scape de agresiunea unui ucigas in serie, Mila Kunis a declarat ca i-a fost rusine sa joace in acest film, o productie, dupa parerea ei, plictisitoare si banala.

Comments

comments