Monday, September 27, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top destinatii minunate unde vei putea admira animale in libertate

Cel mai adesea, inainte de a alege o destinatie turistica, pe turisti ii motiveaza peisajele diferite, cultura diversa si minunata,…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 12, 2017 Tags: , , , , ,

Cel mai adesea, inainte de a alege o destinatie turistica, pe turisti ii motiveaza peisajele diferite, cultura diversa si minunata, o alta modalitate de a descoperi lumea, un mod de viata sau o gastronomie savuroasa…

animale

Dar cu siguranta ca nu te-ai gandit pana acum sa iti faci bagajele pentru a descoperi doar fauna care populeaaza destinatia aleasa.

Care sunt cele mai frumoase locuri unde poti admira animalelel in libertate?

Big Mayor Cay, Exumas, Bahamas. Cea mai celebra “banda” de porci nu locuieste in Cuba, la Bay of Pigs, ci in Bahamas. Celebra Pig Beach din arhipelagul Insulelor Exumas din Bahamas adaposteste un numar mare de porci care inoata gratios alaturi de turisti in apele in nuante de turcoaz. Si asteapta sa fie hraniti de catre turisti.

Specimele din Valea Fluturilor, Rhodos, Grecia. In greaca a fost denumita Petaloudes. Aflat la 25 de km fata de orasul Rhodos, acest parc natural iti va permite sa te feresti de caldura dogoritoare de afara. Dar daca vrei sa simti ca faci parte dintr-un basm Disney si sa fii inconjurat de o multime de fluturi, aici trebuie sa ajungi.

bali

Padurea Maimutelor din Ubud, Bali, Indonezia. Pe cea mai faimoasa insula indoneziana vei gasi un sanctuar de peste 12 hectare cu mai mult de 100 de maimute. Un loc sacru doarece trei temple sunt camuflate sub ramurile copacilor…

Reciful Ningaloo, Australia. Pe coasta de vest a Australiei se afla cel mai lung recif de corali din tara, care are in jur de 260 de km. Aici vei putea descoperi cea mai importanta varietate de specii marine, care pot fi observate practicand snorkeling. Deci daca vrei sa inoti alaturi de cele mai frumoase specii marine si sa admiri corali cu adevarat superbi, aici trebuie sa ajungi.

ursi

Chengdu, China. Aici te vei putea plimba in voie intr-un univers populat de ursi panda gigantici. O destinatie foarte populara in China unde ursii panda sunt cu ochii pe tine.

Waipoua Forest, Noua Zeelanda. Aici vei gasi un animal deosebit, simbolul Noii Zeelande, pasarea kiwi. O pasare foarte simpatica si unica care se poate gasi in mai multe locuri de pe insula mai ales la umbra in padurea Waipoua.

Comments

comments