Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 insule paradisiace extrem de abordabile

Atunci cand vrei sa vizitezi cele mai frumoase insule tropicale te gandesti ca ai un buget mult prea limitat pentru…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 1, 2017 Tags: , , , , , , ,

Atunci cand vrei sa vizitezi cele mai frumoase insule tropicale te gandesti ca ai un buget mult prea limitat pentru a le descoperi comorile ascunse? Crezi ca acestea sunt rezervate doar cuplurilor care sunt in luna de miere? Gata cu ideile preconcepute. Iata un top 5 al unor insule paradisiace extrem de abordabile care te vor face sa iti schimbi parerea.

bali

Bali, Indonezia. Bali face parte din cele 17000 de insule ale arhipelagului indonezian. Multa lume spune despre acest loc ca este un veritabil paradis. Bali este un teritoriu foarte divers, cu o natura si peisaje fabuloase, cu o bogatie culturala si cu o populatie foarte primitoare.

Viti Levu, Fiji. O tara mica- mica pierduta in imensitatea Oceanului Pacific, care este de fapt un arhipelag cu 333 de insule. Plajele sale cu nisip fin si apele sale cristaline fac din ea una din cele mai romantice destinatii. Cei care sunt in cautare de peisaje minunate, cei care sunt in cautare de adrenalina, dar si cei care iubesc activitatile acvatice vor fi incantati cu siguranta.

koh

Koh Tao, Thailanda. Daca esti o persoana mai aventuriera, in acest caz, Koh Tao este destinatia ideala pentru tine. Este ca si cum ai ajunge intr-o alta dimensiune, cea a iubitorilor de scufundari si de animale marine. Dar frumusetea insulei nu se limiteaza doar la asta. Aici vei descoperi golfuri extraordinare si poteci pentru dumerii pierdute prin jungla.

Si Phan Don, Laos. In afara de numele sau traditional, aceasta destinatie mai este cunoscuta sub numele de « Cele 400 de insule ». Insulele sunt presarate de-a lungul celebrului fluviu local Mekong. Este un loc unic de pe planeta, cu un decor feeric pe care nu il vei mai gasi niciunde altundeva. Aici vei gasi tot ceea ce are Laos mai frumos de oferit.

maldive

Kunahandhoo, Maldive. Maldive nu este o simpla destinatie pentru cei care vin in luna de miere. Arhipelagul este unul foarte autentic si luxos. Dar vei gasi aici si locuri foarte abordabile pentru a descoperi imensa bogatie a tarii.

Ti-ai ales destinatia pentru urmatoarea vacanta?