Friday, June 9, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 4 destinatii inspirate de desenele animate

Daca ai adorat desenele animate inca din frageda pruncie, in acest caz, acest articol este pentru tine. Cu siguranta ca…

By AncaP , in Topuri din lume , at March 19, 2017 Tags: , , , , , , , ,

Daca ai adorat desenele animate inca din frageda pruncie, in acest caz, acest articol este pentru tine. Cu siguranta ca faci parte din categoria celor care asteapta cu nerabdare cele mai recente aparitii Disney. Dar pana atunci, iata cateva idei care sa te inspire pentru cele mai frumoase vacante.

desene

Paris, Franta. Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa, cu alte cuvinte. Celebrul oras al luminilor a inspirat o multime de desene animate si de filme. Putem incepe cu celebrul desen Pisicile Aristocrate din 1970, unde aventura se deruleaza in apartamentul unei celebre cantarete. Si cum in desene se fac referiri la opera, poti incerca sa descoperi Piata Operei, unde poti admira frumoasa fatada a Operei Garnier.

Cocosatul din Notre-Dame este in mod evident, inspirata si ea dintr-un monument farncez, Catedrala Notre-Dame. Daca vrei sa descoperi si tu misterele din jurul celebrelor statui gargouilles, aici trebuie sa ajungi.

Sa nu uitam nici de celebrul Ratatouille din 2007. O vei putea lua pe urmele celebrului Remy, vizitand faimoasele restaurante din capitala sau vei putea vizita un muzeu al canalelor.

Sankt Petersbourg, Rusia. Lung-metrajul Anastasia din anul 1997 face referire la legenda marii ducese Anastasia care a supravietuit caderii familiei imperiale si mortii familiei tarului.

Vei putea descoperi acest mister sub ceata deasa din Sankt Petersbourg. Biserica Invierii, cea mai colorata si cea mai impozanta este un must see.

Machu Picchu, Peru. Este fara indoiala un loc plin de mister, cocotat pe stanci in Anzi, antic, foarte popular si foarte vizitat. In plus, a inspirat desenele animate cu Kuzco, Noua Scoala a Imparatului. Te vei putea plimba astfel pe langa ruinele templului, vei putea face o adevarata intoarcere in timp si daca vei gasi o lama in decor, trebuie sa ai mare grija…

Salto Angel, Venezuela. Cu siguranta ca filmul de animatie Up te-a emotionat si pe tine. Un film in care un batranel vrea sa se tina de promisiunea facuta sotiei decedate, aceea de a explora intreaga lume si de a ajunge deasupra Cascadei Paradisului. Un loc mitic care exista cu adevarat- Angel Falls sau Salto Angel, in Venezuela, fiind cea mai inalta cascada din lume.

Comments

comments