Thursday, October 29, 2020
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai turistice destinatii ale anului 2016

Pentru a te ajuta sa iti alegi urmatoarea destinatie de calatorie am intocmit pentru tine un top al celor mai…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 7, 2017 Tags:

Pentru a te ajuta sa iti alegi urmatoarea destinatie de calatorie am intocmit pentru tine un top al celor mai turistice ale anului 2016 poate te vom ajuta sa alegi macar una din ele. Care au fost cele mai vizitate destinatii in 2016?

Londra. Cu peste 18.82 de milioane de vizitatori in 2015, Londra a fost cea mai vizitata destinatie si in 2016 conform MasterCard Global Destinations Cities Index. Capitala Regatului Unit este extrem de atractiva in randul turistilor datorita unor atractii precum Big Ben, Tower Bridge sau Sherlock Holmes Museum.

 bangkok

Bangkok. Chiar daca Thailanda este o destinatie cunoscuta in special pentru plajele sale paradisiace in special cele din Koh Samui si Phuket, capitala, Bangkok este actualmente al doilea cel mai vizitat oras din lume. Palatul Regal si impresionantul Ma Boon Krong Center reprezinta principalele atractii ale orasului.

download (9)

Paris se afla pe locul trei in clasamentul celor mai turistice destinatii ale anului 2016. Cu peste 16 milioane de turisti, Paris este un oras reputat pentru latura sa romantica si pietele sale prestigioase. Capitala Frantei este o atractie de neratat in timpul unei vizite in Franta, un oras ce trebuie vizitat macar o data in viata. Muzeul Luvru, Turnul Eiffel si Champs Elysées sunt doar cateva din atractiile Parisului.

Dubai. Cu peste 14 milioane de vizitatori in 2016, Dubai este cel mai turistic oras dar si cel mai modern din Emiratele Arabe. Imposibil de ratat este Burj Khalifa, cel mai inalt turn din lume cu cei 828 metri inaltime ai sai, de 2.7 ori mai mare decat Turnul Eiffel.

dubai-in-24-hours-panel-desktop

Istanbul. Descopera patrimoniul acestui oras maiestuos, incarcat de istorie cu ocazia urmatoarei calatorii in Turcia.

New York a fost o destinatie populara si in 2016. Planifica un sejur la New York in 2017 pentru a vizita Times Square, Empire State Building, Statuia Libertatii si Metropolitan Museum of Art, cum au facut-o cei 12,6 milioane de oameni anul trecut.

Comments

comments