Sunday, February 25, 2024
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai incredibile case din mijlocul naturii

O calatorie virtuala in care te vei pierde in mijlocul unei nature luxuriante, un melanj de lux si confort, de…

By AncaP , in Interesant , at February 14, 2017 Tags: ,

O calatorie virtuala in care te vei pierde in mijlocul unei nature luxuriante, un melanj de lux si confort, de calm si voluptate. Pregateste-te, aceste case incredibile din mijlocul naturii risca sa te lase fara glas.

Capture-3-707x552

Design in inima padurii. Aceasta casa incredibila este situata la Rabun Gap, in inima padurii georgiene, in SUA. Inconjurata de natura, vila dispune de o camera realizata in intregime din sticla care ofera o imersiune totala in padure. Baia dispune de un dus care le permite proprietarilor sa se spele in aer liber daca isi doresc acest lucru. O terasa magnifica, garantia relaxarii intre cantece de pasari si zgomotul naturii este situata la etaj.

gdgfh-707x465

Casa cu priveliste de vis. Aceasta casa este situata in Brazilia, la cativa kilometri distanta de Sao Paolo. O casa din lemn ce ofera o panorama incredibila asupra marii, plaja aflandu-se la doar 300 metri distanta. Vila dispune de patru camere si poate gazdui fara probleme opt persoane, perfecta pentru un sejur in familie sau cu prietenii. Contact cu natura, mobilier confortabil, priveliste de vis, ce poti cere mai mult?

Vila familiala in inima naturii. Situata in Virginia Occidentala, in SUA, aceasta vila familiala va fi pe placul tutuor fara indoiala. O casa unica, care abia asteapta sa isi primeasca ocupantii, construita in intregime din lemn. O proprietate ce poate gazdui pana la opt persoane. Asadar, daca esti in cautarea unui sejur relaxant in inima padurii aceasta casa va raspunde fara indoiala tutuor cerintelor tale.

gsbv-707x510

Locuinta atipica in desert. Ramanem pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, in California de data aceasta unde se afla o casa atipica insa plina de farmec. Casa ofera o panorama incredibila, la 180 de grade asupra Joshua Tree, un parc national si posibilitatea de a admira magnificul cer instelat din jacuzzi-ul situat in exterior. Camera dispune de doua camere, o baie, un salon dragut si o bucatarie dotata cu toate cele necesare. Daca esti in cautarea unui sejur relaxant, aceasta casa izolata in desert va fi cu siguranta pe placul tau.