Monday, July 26, 2021
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase orase din America de Sud

Exista o multime de orase magnifice raspandite pe intreg teritoriul Americii de Sud care nu primesc elogiile bine meritate. Daca…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 13, 2017

Exista o multime de orase magnifice raspandite pe intreg teritoriul Americii de Sud care nu primesc elogiile bine meritate. Daca ai in vedere vizitarea Americii de Sud trebuie sa afli cate ceva despre cele mai frumoase orase de aici. Unele din aceste orase sunt mai putin cunoscute deoarece sunt pur si simplu mai putin populare decat restul.

820x480xIguazu-Falls-Argentina-820x480.jpg.pagespeed.ic.w9iXQIgoI7

Puerto Iguazu, Cascadele Iguazu, Argentina. Numeroase sunt persoanele care nu stiu inca de existenta acestui oras, unul din cele mai frumoase locuri din lume. Cascadele Iguazu sunt mai impresionante decat cascada Niagara si sunt alcatuite dintr-un total de 275 de cascade de apa oferind un spectacol special.

Huacachina, Peru. Acest oras magnific reprezinta o oaza in mijlocul desertului. Un oras relativ recent, construit in anii 1930. Localnicii au decis sa construiasca un oras in jurul unui lac. Orasul atrage un numar mic de turisti insa ofera un numar mare de activitati de facut si de atractii de vizitat. Legenda spune ca sirenele locuiesc in lacul din oras si numeroase sunt persoanele care il viziteaza in speranta ca le va putea observa.

peru

Fortaleza, Brazilia. Lasa-i pe ceilalti sa viziteze Rio si indreapta-te spre Fortaleza, al cincilea oras ca marime din Brazilia. Orasul ofera plaje magnifice si o viata de noapte animata. Muzica si dansul Forro sunt originare din acest oras dar si un numar mare de comedieni cunoscuti. Parade sunt organizate de-a lungul intregului an ceea ce ii confera orasului un aspect festiv.

Asuncion, Paraguay. Acest oras este capitala tarii si ofera o multime de atractii. Cu doar 500 000 de locuitori, Asuncion poate fi explorat cu usurinta la picior. Catedrala Nationala si Muzeul Municipal sunt principalele atractii ale orasului.

Montevideo, Uruguay. Capitala tarii este subestimata deoarece numeroase sunt persoanele care aleg sa viziteze Buenos Aires sau alte orase din America de Sud. Orasul are un port industrial si dispune de 22 de kilometri de plaja si de un cnetru istoric al carui cladiri au fost decorate in stil Art Deco si Art Nouveau.

Comments

comments