Thursday, June 8, 2023
Afli informatiile care conteaza


Topul celor mai frumoase bai din Budapesta

Profita de un sejur la Budapest, orasul spa-urilor pentru a te relaxa intr-una din baile luxoase prezentate mai jos. Inca…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 21, 2017 Tags: , ,

Profita de un sejur la Budapest, orasul spa-urilor pentru a te relaxa intr-una din baile luxoase prezentate mai jos.

GettyImages-179021151

Inca din Epoca Bronzului oamenii mergeau la Budapesta pentru a se scalda in apele termale naturale si sa isi trateze afectiunile de care sufereau, sa scape de bolile de piele sau sa elimine stresul. Oricare ar fi proprietatile medicinale ale acestor bai, nimic nu este mai placut decat sa faci o baie calda, relaxanta. Iar Budapesta adaposteste o multime de astfel de bai, de surse termale. Subsolurile orasului adapostesc numai putin de 100 de surse de apa calda iar baile termale fac parte din viata de zi cu zi a localnicilor din Budapesta.

Gellert. Daca nu ai prea mult timp la dispozitie si vei putea vizita doar o baie termala iti recomandam baile Gellert. Aceste bai termale din Budapesa dispun de o piscina magnifica precum si bazine termale atat in interior cat si in exterior. Baile cu aburi Art Nouveau sunt pur si simplu magnifice. Vara, turistii se pot balaci intr-o piscina cu valuri in aer liber si sa savureze un suc sau o bere la una din numeroasele terase.

szechenyi_budapest_elinb_flickr_139958114_246b4e21f2_o

Szechenyi. Situat in inima parcului principal al orasului, acest vast complex neobaroc este ideal pentru a scapa de caldura de afara datorita celor trei pisicine uriase situate la exterior. Aceste bai din Budapesta sunt mixte – practice daca calatoresti impreuna cu partenerul de viata.

 

Turkish Bath

Comments

comments