Topul celor mai bune hoteluri din 2017

Photo of author

By AncaP

Celebrul site TripAdvisor a anuntat recent care sunt cele mai bune hoteluri din lume, bazandu-se pe un clasament realizat cu ajutorul sfaturilor sau parerilor utilizatorilor sai.

hotel

In clasament se afla Europa cu Budapesta, Torino, Florenta, Barcelona sau Praga, dar si Asia cu numeroase cladiri in top. Care sunt deci cele mai bune hoteluri pe unde trebuie sa ajungi si tu in acest an?

Aria Hotel Budapest, Ungaria. Iata cel mai bun hotel al anului 2017, aflat in celebra capitala maghiara, cu 49 de camere, cu un decor care se invarte in jurul a 4 teme muzicale. Se afla amplasat ideal la 100 de metri de Bazilica Sfantul Stefan si la 5 minute de mers pe jos fata de Opera. Este deci cel care te va ajuta sa te bucuri de toate farmecele orasului.

Mandapa, A Ritz, Carlton Reserve – Ubud, Indonezia. Madapa se afla in inima unei vegetatii minunate. Hotelul de 5 stele are o piscina interioara superba, un spa si locuri ideale pentru relaxare.

torino

Torino, Italia. Turin Palace Hotel se afla in cartierul garii Porta Nuova, in apropiere de toate punctele de interes din oras. Este foarte elegant si rafinat si imbina de minune culorile calde cu cele pastelate.

The Serras, Barcelona. Este situat cu fata inspre mare, in Barri Gotic, fiind un hotel de cinci stele ce gazduieste un restaurant celebru, situat intr-o cladire unde Picasso a realizat primele sale picturi. Are doar 12 camere dar servicii de cea mai inalta calitate.

boho

BoHo Prague Hotel. Un hotel aflat in top 5 al celor mai bune hoteluri care trebuie sa fie descoperite in 2017. Se  afla in apropiere de piata vechiului oras si de piata Venceslas. Este foarte modern si foarte confortabil si seduce turistii mai ales datorita designului si calitatii serviciilor sale.

Portrait Firenze. Acest hotel din Florenta, un alt hotel din top 10, este cel care te va ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase privelisti din oras. Se afla la 600 de metri fata de Catedrala Santa Maria del Fiore, in celebrul cartier Uffizi.