Thursday, September 29, 2022
Afli informatiile care conteaza


Top 8 destinatii pentru femeile singure

Sa calatoresti singura este visul tau de ceva vreme? Dar te intrebi unde trebuie sa ajungi pentru a trai cat…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 28, 2017 Tags: , , , , , , ,

Sa calatoresti singura este visul tau de ceva vreme? Dar te intrebi unde trebuie sa ajungi pentru a trai cat mai intens fiecare calatorie in parte si pentru a te bucura de vacanta fara niciun fel de riscuri?

destinatii

Dubrovnik, un oras unde te poti relaxa foarte aproape de casa. Nu trebuie sa ajungi pana in capatul lumii pentru a te bucura de o vacanta de vis atunci cand esti singura. Perla Adriaticii este un oras foarte interesant de descoperit iar coastele sala magnifice sunt ideale pentru a lenevi sub soarele arzator.

Dublin, intre patrimoniu istoric si modernitate. Capitala irlandeza te va seduce cu siguranta atunci cand vrei sa calatoresti singura. Intre patrimoniul sau istoric si cele mai moderne cladiri, orasul Dublin te astepta pentru un sejur de vis.

Bali, primire calduroasa si plaje de vis. Primirea calduroasa a locuitorilor de aici fac din Bali o destinatie de vis pentru femeile singure. Vei gasi mereu aici cele mai bune sfaturi si te vei putea bucura de ajutorul populatiei locale. Intre plaje paradisiace si riziere, chiar ai ce vedea aici.

Butan pentru a te relaxa intr-o calatorie in afara timpului. Poti alege sa calatoresti singura sau sa te izolezi complet. Butan este cea mai buna alegere in ambele cazuri. Poti sa iti oferi o retragere spirituala intr-una din manastirile budiste de aici si vei reveni acasa o alta persoana.

Havana, o destinatie exotica si senzuala. Siguranta turistilor este un lucru luat foarte in serios in Cuba iar cei care lucreaza in politie vorbesc mai multe limbi. Poti admira aici vechile masini si casele coloniale, inainte ca turismul de masa sa ia cu asalt cea mai frumoasa destinatie.

Roma pentru shopping si pentru Dolce vita. Daca ti-a placut la nebunie filmul « Eat, pray, love », o poti lua pe urmele eroinei tale preferate si poti merge la Roma. Poti face shopping sau te poti bucura de specialitatile locale.

Japonia, o tara minunata a contrastelor. Transportul feroviar este foarte bine dezvoltat, astfel ca poti descoperi foarte usor aceasta tara minunata a contrastelor. Tokyo, Kyoto sau Fuji sunt doar cateva din destinatii pentru a nu te plictisi.

Islanda pentru o natura spectaculoasa si relaxare. Islanda este o tara splendida dar nu este o destinatie foarte romantica. Dar asta nu inseamna ca nu poti descoperi singura peisajele sale splendide.

Comments

comments