Monday, April 19, 2021
Afli informatiile care conteaza


Top 7 locuri unde nu vei gasi altceva decat animale

Motivele pentru care turistii aleg anumite destinatii turistice pot sa fie foarte variate. Pot alege sa descopere gastronomia, cultura, arhitectura,…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 19, 2017 Tags: , , , , , , ,

Motivele pentru care turistii aleg anumite destinatii turistice pot sa fie foarte variate. Pot alege sa descopere gastronomia, cultura, arhitectura, natura sau veritabile colturi de paradis locuite doar de animale unde amprenta omului nu este inca prezenta.

animale

Care sunt cele mai frumoase destinatii locuite doar de animale?

Okunoshima, Insula cu iepuri din Japonia. Aici te vei trezi scufundat direct in universul Kawaii japonez. Iepurii sunt de ordinul miilor si se plimba nestingheriti printre turisti. Un veritabil paradis pentru iepuri care traiesc in voie fara sa se teama de pradatori si care primesc o multime de bunatati. In plus, nu prea vei gasi mare lucru pe aici, in afara de un teren de golf, un hotel si poteci pentru drumetii.

Tashirojima, Insula cu pisici tot din Japonia. Un alt paradis dar de data aceasta pentru cei care adora pisicile. Vei gasi aici peste 150 de feline si niciun caine. Pisicile au fost aduse aici pentru a elimina soarecii care distrugeau larvele viermilor de matase. Si cum industria matasii este in plina dezvoltare, piscile sunt aici veritabile divinitati si au chiar si un templu care le este consacrat.

Big Mayor Cay, Insula cu porci din Bahamas. Numita si Pig Island, aceasta insula din Bahamas este locuita doar de porci care au un trai de vis, stand la soare pe nisipul auriu si profitand de apele transparente. Se pare ca porcii au fost adusi de marinari aici pentru a avea ce manca la intoarcere, dar nu s-au mai intors niciodata. In orice caz, porcii s-au adaptat de minune pe aici.

Lopburi, orasul maimutelor macac din Thailanda. Mii si mii de maimute macac pot sa fie vazute pe stradutele din orasul Lopburi si convietuiesc in deplina armonie cu locuitorii de aici.

Lasqueti, Insula cu frumosii caini Saint-Bernard din Canada. Chiar daca nu sunt atat de numerosi, cei 42 de caini crescuti aici de Tikki Smith, alearga peste tot. Un loc minunat pentru cei care adora natura si filmul Beethoven.

Kauai, Insula cu cocosi din Hawaii. Cocosii si gainile sunt un veritabil cosmar pentru locuitorii de aici deoarece sunt amplasati doar in locurile strategice si se hranesc cu tot ceea ce gasesc. In plus, canta la orice ora din zi si din noapte…

Zao Kitsune Mura, satucul vulplilor din Japonia. Un veritabil parc natural pentru un alt animal sacru din Japonia.

 

Comments

comments