Saturday, December 2, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 7 locuri super colorate de vizitat de urgenta

Daca te-ai saturat deja de vremea gri si mohorata de afara si nu mai ai rabdare pana la venirea primaverii,…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 21, 2017 Tags: , , , , , ,

Daca te-ai saturat deja de vremea gri si mohorata de afara si nu mai ai rabdare pana la venirea primaverii, iti propunem o calatorie vizuala in cele mai colorate locuri de vizitat. Cu siguranta ca vei gasi cele mai bune idei pentru un sejur urmator plasat sub semnul veseliei.

colorate

Chefchaouen, Maroc. Aflat in partea de nord a Marocului, acest oras este celebru in lumea intreaga datorita casutelor sale pictate in nuante de albastru viu. Vara este o adevarata placere sa te plimbi pe stradutele sale sub soarele arzator. Valea Laou, izvoarele Ras El Maa si padurea Talassemtane sunt veritabile must see de aici.

Burano Veneto, Italia.  Insulita din partea de nord a Venetiei nu are de ce sa o invidieze pe aceasta. Farmecul sau particular o face sa fie chiar mai frumoasa decat cel mai romantic loc din lume. Casutele sale colorate iti vor taia respiratia cu siguranta. In plus, are si cele mai frumoase canale si este renumita pentru fabricarea dantelei.

Cinque Terre, Italia. Cinque Terre este o alta regiune plina de culoare din Italia. Corniglia, Manarola, Monterosso al Mare, Riomaggiore, Vernazza sunt cele cinci satucuri cocotate pe stanci din cizma care rivalizeaza in frumusete si culori.

Havana, Cuba. Capitala Cubei nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aici este cald tot anul, poti descoperi cele mai frumoase masini din anii ’50, trabucul sau mojito. Vechiul oras merita sa te pierzi prin ele macar 2-3 ore.

Santorini, Grecia. Aici vei putea admira cele mai frumoase casute in nuante de alb marginite de frumoasa Mare Egee, acoperisuri minunate in nuante de albastru profund… da, esti in Grecia, la Santorini unde vei descoperi peisaje pe care nu le vei uita niciodata.

Buenos Aires, Argentina. Caldura acestei tari din America de Sud se regaseste si in fatadele cladirilor sale, mai ales a celor din cartierul La Boca. Asocierile de culori sunt foarte puternice si relaxante in acelasi timp.

Willemstad, Curaçao. Un loc foarte colorat din Tarile de Jos care nu este numit pe degeaba Amsterdamul tropicelor. Un loc foarte turistic si istoric in acelasi timp.