Thursday, March 23, 2023
Afli informatiile care conteaza


Top 5 tari de descoperit in 2017

In anul 2017- cea mai importanta rezolutie- sa pleci sa descoperi orizinturi necunoscute inca. Care sunt destinatiile cele mai trendy…

By AncaP , in Topuri din lume , at February 1, 2017 Tags: , , , , , ,

In anul 2017- cea mai importanta rezolutie- sa pleci sa descoperi orizinturi necunoscute inca. Care sunt destinatiile cele mai trendy si cele mai originale pentru anul 2017?

canada

Canada cea gigantica. Canada este una din cele mai mari tari din lume, imediat dupa Rusia. Aici totul este gigantic. Canada are deci o reputatie care nu mai trebuie sa fie demonstrata nicicum. Teritoriul sau este unul imens, natura foarte grandioasa, cultura una foarte diversa si orasele sale foarte dinamice. Iar in 2017 Canada va sarbatori 150 de ani de crratie. Festivitatile de aici se anunta spectaculoase.

Israel, o destinatie spirituala. O tara multiculturala, cosmopolita cu o multime de comunitati diferite care sunt in cautare de spiritualitate si care isi doresc sa se intalneasca cu Dumnezeu. Dar Israel inseamna si baruri, o viata nocturna animata si tineri care adora sa iasa si sa se distreze. Haifa si parcul sau zoologic, Tel-Aviv cu intinderile sale de nisip sunt un veritabul must see.

(

Etiopia, cea mai autentica destinatie. Cu siguranta ca Etiopia reprezinta o destinatie atipica dar cei mai indrazneti se pot aventura pe acest teritoriu impregnat de autenticitate si cu peisaje intacte. Parcul national Awash reprezinta o modalitate excelenta de a descoperi fauna salbatica de aici, cu numeroase specii nemainltalnite altundeva.

Iar incantatoarea capitala Addis –Abeba este o etapa interesanta din sejurul tau. Creatiile locale si muzeul etnologic sunt cele mai interesante descoperiri de aici.

Finlanda, Marele Nord si lacurile. Iarna se pare ca este anotimpul ideal in care poti descoperi aceasa tara magica. Zapada cu mantaua sa imaculata, acopera o mare parte din teritoriu. Va trebui insa sa suporti frigul si noptile care par interminabile, dar caldura locuitorilor de aici si magia peisajelor iti vor lasa amintiri de neuitat.

Vei putea pbserva in Laponia si aurorele boreale, plimbandu-te cu saniile trase de adorabilii husky.

ancient, arch, archaeological, architecture, baroc, black, brick, bridge, brook, building, capital, city, cityscape, dark, downtown, europe, evening, famous, flow, landmark, landscape, macedonia, masonry, modern, monument, moon, museum, night, old, outdoor, river, scene, skopje, sky, star, stone, structure, town, travel, unique, urban, vardar, view, water, night, bridge, buildings, capital, citadel, city, clouds, fortress, kale, macedonia, monument, museum, new, river, skopje, sky, statutes, stone, stone bridge, fountain

Macedonia, asaltul unei noi Republici. Fosta republica iugoslava atrage din ce in ce mai multi turisti. Skopje, capitala este un must see. Orasul este un savant amestec intre modernitate si vestigiile trecutului. Dar tara ofera o multime de posibilitati si pentru cei care vor sa se distreze, cat si pentru cei care vor sa descopere o cultura si o istorie fascinante.

Comments

comments